Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Plita Incorporabila Arctic ARBG64121SX

Alegerea plitei incorporabile pentru bucatarie se va face in primul rand in functie de designul acesteia, care va trebui sa fie unul in concordanta cu mobilierul in care se incporporeaza dar si cu celelalte aparate electrocasnice. Cele mai ieftine plite incorporabile sunt cele din inox cu alimentare pe gaz, iar cele mai scumpe sunt cele din sticla vitroceramica si cu alimentare electrica sau mixta. In cele ce urmeaza va vom prezenta o plita cu un pret accesibil care este produsa de compania autohtona Arctic.

Arctic ARBG64121SX este o plita incorporabila cu design clasic din inox, si cu gratare, arzatoare si butoane de culoare neagra. Plita se va putea incadra atat in bucatariile cu design clasic cat si in cele mai moderne, alaturi de alte electrocasnice cu finisaje din inox. Dimensiunile plitei sunt de 8 x 58 x 51 cm si se va putea monta intr-o nisa cu lungime de 56 cm si latime de 49 cm. Plita va putea fi alimentata si cu o butelie pe gaz, insa pentrua ceasta veti avea nevoie de un regulator de gaz pe care va trebui sa il achizitionati separat.

Arctic ARBG64121SX pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Plita Incorporabila Arctic ARBG64121SX

Arctic ARBG64121SX are 4 arzatoare clasice, unul mic cu diametru de 12-18 cm si putere de 1 Kw, doua normale cu diametru de 18-20 cm si putere de 2 Kw si unul mare cu diametru de 22-24 cm si putere de 3.6 Kw. Cel mai mare arzator poarta denumirea de wok datorita faptului ca se vor putea utiliza si vase de mari dimensiuni tip wok, necesare pentru prepararea mancarurilor asiatice.

Cele doua gratare din otel au o rezistenta foarte buna si ofera o stabilitate excelenta vaselor de diferite marimi, putandu-se scoate cu usurinta pentru a se curata in chiuveta. Fiecare din cele 4 arzatoare are o supapa de siguranta care va opri alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.

Panoul de control are 4 butoane rotative destul de mari, aferente arzatoarelor, care insa se vor incalzi daca utilizati plita mai mult timp. Arzatoarele au aprindere electrica integrata, astfel ca nu veti mai fi nevoiti sa utilizati chibrituri sau alte dispozitive care pot produce arsuri accidentale. Suprafata din inox se pateaza foarte usor, ceea ce inseamna ca va trebui curatata mult mai des si numai cu produse neabrazive speciale pentru a nu o zgaria.

Puncte tari

  • Design elegant din inox
  • Arzatoare puternice
  • Gratare rezstente din otel
  • Butoane cu aprindere integrata
  • Supape de siguranta pentru arzatoare
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Plita se pateaza foarte usor

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Plita Incorporabila Arctic ARBG64121SX

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.