HANSA BHGI63112035

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Plita Incorporabila HANSA BHGI63112035

Plitele si cuptoarele incorporabile sunt cele mai populare astfel de aparate electrocasnice datorita aspectului mai elegant si a faptului ca ocupa o suprafata mai mica. Aceste doua atribute sunt necesare in special in bucatariile deschise spre living sau care fac parte dintr-un open space. O plita care este incorporata poate avea aceeasi culoare si finisaje lucioase sau mate ca si mobilierul astfel ca va rezulta un decor mult mai elegant. Unul dintre producatorii care s-a remarcat in ultimii ani cu electrocasnicele incorporabile moderne cu designuri minimaliste este Hansa. In continuare va vom prezenta o plita incorporabila produsa de Hansa care are un design deosebit si raport calitate pret foarte bun.

HANSA BHGI63112035 este o plita incorporabila din sticla termoizolanta de culoare neagra cu finisaje mate si butoane pozitionate frontal. Plita este alimentata cu gaz si are un cost de utilizare mult mai redus decat plitele care sunt alimentate cu energie electrica. In pachet veti gasi si diuzele necesare in cazul in care veti dori ca alimentarea sa fie facuta la butelie cu GPL.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret HANSA BHGI63112035

 

Dimensiunile plitei sunt unele standard: 4 x 60 x 51 cm astfel ca o veti putea monta cu usurinta in mobilier in cazul in care inlocuiti o plita veche. Plita are patru arzatoare: unul mic de 1 kW, unul mare de 3 kW si doua normale de 1,8 kW. Arzatoarul mare se numeste WOK dupa numele vasului in care se gateste mancare asiatica, dar il veti putea folosi si pentru oale si tigai de mari dimensiuni care au nevoie de o flacara mai puternica. Fiecare arzator are un gratar mic din fonta care asigura o stabilitate buna chiar si pentru ibrice sau ceainice mai inguste.

Cele patru butoane rotative de culoare argintie ale plitei sunt pozitionate in dreapta fata si au integrat aprinderea electrica pentru fiecare arzator. In cazul in care flacara se stinge in mod accidental exista o supapa de siguranta de termocuplu care va intrerupe alimentarea cu gaz.

Sticla securizata de buna calitate se poate curata foarte usor, fiind un mare avantaj comparativ cu plitele din inox. Nu veti mai fi nevoiti sa folositi produse scumpe de curatare ci doar un detergent lichid de vase pe care il utilizati in mod obisnuit. In plus, plita nu se va ingalbeni si nici nu va capata un aspect invechit dupa un anumit timp de folosire.

Puncte tari

  • Plita din sticla termoizolanta
  • Design elegant de culoare neagra
  • Curatare usoara
  • Aprindere integrata in buton
  • Suporturi stabile pentru vase
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Butoanele sunt dintr-un plastic de slaba calitate

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret HANSA BHGI63112035

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.