Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Plita Incorporabila Hansa BHGW63111035

Electrocasnicele incorporabile sunt preferate de tot mai multe persoane care isi renoveaza bucatariile si care isi doresc un design uniform si elegant. Dintre acestea, in topul vanzarilor se afla plitele si cuptoarele care se pot incorpora in mobilierul din bucatarie. Cele mai importante aspecte de care va trebui sa tineti cont in alegerea unei plite sau a unui cuptor incorporabil sunt atat dimesiunile dar si designul, care va trebui sa se potriveasca cu mobilierul dar si cu celelalte aparate din bucatarie. In cele ce urmeaza va vom prezenta o plita incorporabila cu design interesant care este produsa de Hansa.

Hansa BHGW63111035 este o plita incorporabila cu design elegant din sticla termorezistenta alba cu arzatoare, gratare si butoane de culoare neagra. Designul modern al plitei va permite incadrarea intr-o bucatarie cu amenajare moderna sau minimalista, alaturi de un mobilier alb cu diferite elemente decorative negre. Plita are dimensiuni de 4 x 60 x 51 cm iar montarea acesteia va trebui facuta de catre o o firma specializata pentru a putea beneficia de garantia oferita de producator.

Hansa BHGW63111035 review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Plita Incorporabila Hansa BHGW63111035

Hansa BHGW63111035 are patru arzatoare cu alimentare pe gaz din care unul mic cu diametru de 4 cm si o putere de 0.9 Kw, doua standard cu diametru de 6.5 cm si o putere de 1.88 kW si un arzator Wok cu diametru de 13 cm si o putere de 3 kW. Arzatorul Wok are o flacara tripla si este destinat pentru prepararea alimentelor in vase mai voluminoase sau in wok-uri. Cele patru gratare din fonta sunt destul de inalte insa asigura o stabilitate buna vaselor de diferite marimi si se pot scoate usor pentru a fi curatate in chiuveta sau in masina de spalat vase. Toate arzatoarele sunt prevazute cu o supapa de siguranta care va intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental.

Panoul de control are patru butoane din plastic de culoare neagra, care au integrat si un sistem de aprindere electrica. Butoanele se rotesc usor insa se vor incalzi odata cu folosirea indelungata a plitei. Plita este rezistenta la zgarieturi si se poate curata usor cu substante de curatare neabrazive.

Puncte tari

  • Design elegant din sticla termoizolanta
  • Arzator Wok puternic
  • Butoane cu aprindere electrica integrata
  • Supapa de siguranta
  • Curatare facila
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Gratarele sunt putin cam inalte

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Plita Incorporabila Hansa BHGW63111035

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.