achiziții cărți

Fie că e vorba de persoane fizice sau juridice, în cazul ambelor categorii poate exista dorința de a vinde o cantitate mare de cărți, poate chiar și lichidarea unei biblioteci întregi. Vânzarea cărților pe diferite site-uri de vânzare-cumpărare nu mai pare o soluție atât de convenabilă atunci când se dorește valorificarea instantă a volumelor respective.

Cei care își doresc să economisească timp atunci când vor să renunțe la o parte din cărțile pe care le dețin au la dispoziție un serviciu modern, caracterizat de rapiditate și avantaje multiple – vânzarea cărților către Anticariat-Carti.com

Cum se desfășoară procesul de vânzare a cărților?

Persoanele interesate de acest serviciu nu trebuie să urmeze mulți pași, ci doar să contacteze reprezentanții anticariatului și să le comunice acestora data, ora și adresa de unde ar dori să le fie ridicate cărțile. Deplasarea în toată țara este asigurată, astfel că nu contează din ce județ este proprietarul cărților sau ziua în care este disponibil, deoarece cărțile pot fi ridicate inclusiv în weekend.

Cărțile se achiziționează atât de la persoane fizice, cât și de la persoane juridice. Pot fi preluate cantități foarte mari de cărți, fără ca vânzătorului să i se solicite achitarea unor costuri suplimentare în vederea evaluării sau ridicării acestora.

Cel mai important pas îl reprezintă evaluarea cărților și plata acestora. Ambele operațiuni se efectuează pe loc, după evaluarea cărtilor. Deci, vânzarea acestora se face fără efort, direct din confortul casei. Nu sunt necesare deplasări și nu există costuri ascunse.

Ce categorii de cărți cumpără anticariatul?

Faptul că plata se face pe loc și că nu sunt necesare deplasări constituie avantajele principale ale serviciului de achiziții cărți pus la dispoziție de Anticariat-Carti.com, iar următoarea întrebare pe care și-o pun cei interesați de această modalitate profitabilă de a renunța chiar și la cele mai vechi cărți din bibliotecă este următoarea: Ce cărți pot fi vândute la anticariat?

Răspunsul la această întrebare îi poate surprinde pe cei care credeau că nu mai pot să vândă niciodată acele cărți vechi de pe rafturile bibliotecii, care au fost publicate cu foarte mult timp în urmă. Anticariatul nu cumpără o anumită categorie de cărți, ci mizează pe diversitate. Astfel, anticarii preiau cărți vechi și noi care aparțin oricărui domeniu (romane de dragoste, literatură universală, dicționare de limbi străine, enciclopedii, colecții de cărți apărute la ziar, cărți de psihologie, albume de artă etc.)

Ce cantitate de cărți poate fi vândută?

Vânzarea la anticariat se adresează inclusiv celor care dețin cantități mari de cărți sau care vor să lichideze o bibliotecă întreagă. Și în acest caz, anticarii se ocupă de evaluarea și ridicarea cărților. Plata cărților se efectuează pe loc, iar posesorii acestora vor reuși să recupereze o parte din investiția inițială pe care au făcut-o în volumele respective.

Prin urmare, vânzarea unei cantități mari de cărți se poate face fără eforturi suplimentare, direct de acasă sau de la firmă. Persoanele fizice și persoanele juridice care aleg să își vândă cărțile vechi sau pe cele noi prin intermediul site-ului Anticariat-Carti.com beneficiază de evaluare gratuită efectuată de către anticari cu experiență, având ocazia de a vinde cărți din orice domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.