pret masina de spalat rufe slim

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Arctic    APL61012BDW0

Daca nu dispuneti de un spatiu prea mare pentru depozitarea masinii de spalat atunci probabil va trebui sa achizitionati un model slim. Acest tip de masini de spalat au aceleasi dimensiuni ca masinile standard mai putin adancimea, astfel ca si capacitatea de incarcare va fi mai mica. Veti putea pune astfel o astfel de masina pe holuri mai inguste, in debarale sau chiar in baile de dimensiuni mai mici. In continuare va vom prezenta o astfel de masina de spalat slim de la producatorul autohton Arctic.

Arctic APL61012BDW0 este o masina de spalat rufe slim cu un design clasic de culoare alba dominat de hubloul cu sticla transparenta. Masina are dimensiuni de 84 x 60 x 41.5 cm si un hublou cu deschidere spre dreapta la maximum 170 de grade care faciliteaza incarcarea rufelor in cuva chiar si in spatiile mai inguste. Consumul anual de energie este de 152 kWh iar cel de apa de 8799 litri ceea ce incadreaza acest model de la Arctic in cea mai eficienta clasa energetica, A+++. Eficienta la centrifugare nu este atat de buna, clasa C indicand ca rufele vor avea un grad de umezeala destul de ridicat dupa spalare. Nivelul zgomotului este destul de ridicat, atat la spalare (61 dB) cat si la centrifugare (77 dB) astfel ca va trebui sa nu o folositi cand alte persoane din casa se odihnesc.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Arctic  APL61012BDW0

 

Arctic APL61012BDW0 are o capacitate de 6 Kg, ceea ce este mai mult decat suficient pentru familiile mici, formate din doua-trei persoane. Viteza de centrifugare maxima este de 1000 de rotatii pe minut – o valoare rezonabila avand in vedere capacitatea mai mica a acestei masini. Panoul de comanda este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programelor de spalare si trei butoane mai mici pentru pornire/oprire si setarea vitezei de centrifugare sau a timpului de spalare. Meniul de pe panou este in limba romana astfel ca va putea fi accesat rapid chiar si de persoanele care nu stiu limba engleza.

Modelul APL61012BDW0 de la Arctic dispune de 15 porgrame de spalare personalizate pentru diferite tipuri de tesaturi si haine pentru ca si cei mai pretentiosi utilizatori sa fie multumiti. Dintre acestea cele mai interesante sunt programul Eco Wash care asigura un consum de energie mai redus cu pana la 80%, programul Sport pentru echipamente sportive din tesaturi sintetice sau bumbac si programul Mixt pentru tesaturi diferite de aceeasi culoare. Arctic APL61012BDW0 beneficiaza de mai multe tehnologii moderne precum Flow Control care asigura un consum mai redus de detergent, sistemul de control electronic al balansului pentru diminuarea vibratiilor si a zgomotului si sistemul de pornire intarziata cu ajutorul caruia puteti sa spalati rufele cand sunteti la serviciu sau in oras. In plus, masina de spalat are un sistem de blocare a accesului copiilor la meniu astfel ca nu va putea fi pornita in mod accidental.

In concluzie, Arctic APL61012BDW0 este o masina de spalat rufe slim eficienta si cu un consum redus de energie. Numarul mare de programe de spalare, tehnologiile moderne si pretul accesibil ar trebui sa va convinga ca este o achizitie foarte buna.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Arctic    APL61012BDW0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.