Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Mobil Star-Light ACMP-12A

Aparatele de aer conditionat mobil reprezinta o solutie optima de racire a spatiilor interioare fara sa trebuiasca sa platiti costuri ridicate pentru kit-ul de montaj sau pentru instalare. Un alt avantaj al acestor aparate este ca vor putea sa fie folosite pentru racire a unor incaperi diferite pe care le folositi pe parcursul unei zile. Chiar daca nu are o unitate externa un aparat de aer conditionat mobil va avea nevoie de o evacuare pentru a elimina aerul cald. In continuare va vom prezenta un astfel de aparat de aer conditionat mobil care este produs de compania autohtona Star-Light.

Star-Light ACMP-12A este un aparat de aer conditionat mobil cu un design elegant de culoare alba, margini rotunjite si un panou de control cu afisaj electronic. Dimensiunile acestui model sunt de 46.6 x 39.7 x 76.5 cm iar puterea de racire este de 12.000 BTU, fiind potrivit pentru camerele si spatiile cu o suprafata cuprinsa intre 16 si 23 mp. Desi are o greutate de 32.5 Kg, aparatul poate fi mutat cu usurinta dintr-o camera in alta cu ajutorul rotilor cu care este prevazut.

star-light acmp-12a

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Mobil Star-Light ACMP-12A

Consumul de energie nu este foarte redus, fiind incadrat doar in clasa A, insa este comparabil cu al altor modele de aparate de aer conditionat portabile. Nivelul de zgomot de 65 dB este destul de ridicat in comparatie cu cel al unitatilor interiare ale aparatelor de aer conditionat clasice, ceea ce inseamna ca cel mai probabil nu il veti putea folosi in timpul noptii.

Panoul de control situat in partea superioara are un afisaj electronic mic pentru temperatura si 8 butoane pe care le veti putea folosi pentru pornire/oprire, setarea temperaturii, a modului de functionare sau a treptei de ventilare. Controlul se poate face si prin intermediul telecomenzii cu meniu simplu, cu ajutorul careia veti putea sa programati si timer-ul. Debitul maxim este de 350 m3/h ceea ce inseamna ca veti reusi sa raciti cu cateva grade o incapere cu dimensiuni medii intr-un timp relativ scurt. Functia de dezumidificare poate sa reduca uiditatea din aer insa va trebui sa goliti periodic recipientul de colectare a apei.

Puncte tari

  • Design simplu si elegant
  • Capacitate buna de racire
  • Functie de dezumidificare a aerului
  • Transport facil dintr-o camera in alta
  • Instalare usoara cu ajutorul accesoriilor incluse in pachet
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Nivelul de zgomot este destul de ridicat
  • Consumul de energie nu este foarte redus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Mobil Star-Light ACMP-12A

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.