marți, mai 21, 2024
AcasăElectrocasnicePrezentare si pret aparat de aer conditionat portabil VORTEX VAP-T09K

Prezentare si pret aparat de aer conditionat portabil VORTEX VAP-T09K

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de Aer Conditionat Portabil VORTEX VAP-T09K

Apartamentele orientate spre sud beneficiaza de multa lumina naturala care inseamna insa si un nivel ridicat al temperaturilor pe timp de vara. Pentru a aduce temperaturile interioare la un nivel optim veti avea nevoie de un aparat de aer conditionat performant. Aparatele de aer conditionat de perete necesita insa kit-uri de instalare si lucrari costisitoare de montaj, astfel ca daca va doriti un model mai ieftin puteti opta pentru un aparat de aer conditionat portabil. In continuare va vom prezenta un astfel de aparat  de aer conditionat portabil, care este comercializat sub brandul Vortex, producatorul de casa al retailerului Altex.

VORTEX VAP-T09K este un aparat de aer conditionat portabil cu desing alb destul de elegant si cu un display digital albastru. Acest aparat de aer conditionat are dimensiuni de 43.5 x 71.5 x 35 cm si o greutate de 31 Kg, insa va putea sa fie transportatat destul de usor dintr-o camera in alta cu ajutorul celor patru roti multidirectionale. Capacitatea de racire a acestui model este de 9000 BTU, astfel ca va fi potrivit pentru spatiile interioare cu o suprafata cuprinsa intre 15 si 20 mp.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de Aer Conditionat Portabil VORTEX VAP-T09K

Consumul anual de energie este incadrat in clasa A de eficienta energetica, fiind comparabil cu cel al altor modele de aparate de aer conditionat portabile. Coeficientul randamentului sezonier la racire este de 2.62, costul energiei pentru fiecare ora de utilizare fiind de aproximativ 80 de bani. Nivelul zgomotului este insa unul ridicat, valoarea de 65 dB confirmand faptul ca nu il veti putea utiliza pe timpul noptii.

VORTEX VAP-T09K are un debit maxim de aer este de 350 m3/h ceea ce inseamna ca veti reusi sa reduceti temperatura cu cateva grade intr-un timp destul de scurt. In plus, acest aparat beneficiaza si de functia de dezumidificare care va permite eliminarea a pana la 1.17 litri de apa din aerul interior. Panoul de control este situat in partea superioara a aparatului, insa veti putea folosi si telecomanda care are un display digital si un meniu intuitiv. In pachet sunt incluse si kit-ul si accesoriile pentru utilizare, aparatul trebuind sa fie amplasat in apropierea unei ferestre pentru a putea evacua aerul cald in exterior.

Puncte tari

  • Design alb elegant
  • Consum redus de energie
  • Telecomanda cu meniu simplu
  • Display digital
  • Functie de dezumidificare
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului este ridicat
  • Nu are alte functii sau optiuni

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de Aer Conditionat Portabil VORTEX VAP-T09K

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

VORTEX VAP-T09K este un aparat de aer conditioant portabil cu un design elegant, o capacitate buna de racire si un display digital. Consumul rezonabil de energie, telecomanda cu meniu intuitiv si pretul accesibil fac din acest aparat de aer conditionat o alegere foarte buna pentru orice apartament.Prezentare si pret aparat de aer conditionat portabil VORTEX VAP-T09K