duminică, aprilie 14, 2024
AcasăElectrocasnicePrezentare si pret aparat de aer conditionat Vortex VAI-A1218FV

Prezentare si pret aparat de aer conditionat Vortex VAI-A1218FV

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A1218FV

Pretul aparatelor de aer conditionat depinde atat de specificatii cat si de design sau de brandul sub care este comercializat. Daca aspectul sau brandul nu conteaza foarte mult pentru dumneavoastra, atunci veti putea achizitiona un astfel de aparat cu speficitatii bune la un pret rezonabil. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer conditionat sunt capacitatea de racire, consumul de energie, filtrarea aerului si functiile si optiunile suplimentare. In continuare va vom prezenta un aparat de aer conditionat cu specificatii bune care este comercializat sub brandul autohton Vortex.

Vortex VAI-A1218FV este un aparat de aer conditionat inverter cu o unitate interna cu design clasic de culoare alba si un element decorativ argintiu in partea inferioara. Acest model are o capacitate de racire de 12.000 BTU ceea ce inseamna ca este potrivit pentru dormitoarele sau livingurile cu o suprafata  maxima de 25 mp. Unitatea interna are dimensiuni de 75 x 28.5 x 20 cm si un debit maximum de aer de 600 m3/h astfel ca va putea raci destul de rapid o incapere de dimensiuni medii.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A1218FV

Vortex VAI-A1218FV are un consum energetic la racire care este incadrat in clasa A++, eficienta energetica fiind confirmata si de valorile celor doua coeficiente de randament la racire SEER si EER. Nivelul zgomotului unitatii interne variaza intre 42 si 52 dB in functie de treapta ventilatorului, astfel ca cel mai probabil nu il veti putea folosi pe timpul noptii fara sa va deranjeze. Unitatea externa are un nivel de zgomot cuprins intre 53 si 57 dB, valori apropiate de a altor aparate de aer conditionat cu capacitate similara de racire.

Controlul aparatului se face prin intermediul unei telecomenzi cu display digital si un meniu intuitiv. Pe langa functiile de racire si incalzire, acest model beneficiaza si de functia de dezumidificare care va putea sa elimine pana la 1.2 litri de apa pe ora din aerul interior. Filtrul antibacterian este eficient in captarea particulelor de praf si alergeni iar functia Anti-Fungus nu permite dezvoltarea bacteriilor si ciupercilor in interiorul aparatului. Alte functii utile sunt cea de Autodiagnosticare in cazul unei defectiuni, functia Turbo pentru racirea rapida a unei incaperi sau functia cu Timer care permite pornirea aparatului peste o anumita perioada de timp.

Puncte tari

  • Design simplu cu afisaj digital
  • Consum redus de energie
  • Capacitate buna de racire
  • Filtrare eficienta a aerului
  • Functie de dezumidificare a aerului
  • Kit de instalare inclus in pret
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Zgomotul de functionare al unitatii interne este destul de ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A1218FV

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Vortex VAI-A1218FV este un aparat de aer conditionat cu design simplu dar cu o capacitate buna de racire si un consum redus de energie. Filtrarea eficienta a aerului, kit-ulde instalare inclus si pretul accesibil din aceasta perioada fac din acest aparat conditionat o alegere foarte buna pentru persoanele cu venituri mai reduse.Prezentare si pret aparat de aer conditionat Vortex VAI-A1218FV