Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Beko VCM71602AD

Compania turceasca Beko este unul din cei mai mari producatori de aparate electrocasnice de la nivel european, care detine si producatorul autohton Arctic. Aparatele electrocasnice mari (MDA-uri) produse de Beko precum frigidere, masini de spalat rufe sau cele de spalat vase se bucura de o popularitate in crestere datorita investitiilor in publicitate facute in ultimii ani. Desi nu sunt la fel de populare ca MDA-urile, aspiratoarele sau aparatele pentru bucatarie  produse de Beko sunt la fel de eficiente si fiabile, oferind un raport excelent calitate/pret. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator de noua generatie produs de Beko.

Beko VCM71602AD este un aspirator fara sac cu un design modern albastru-negru cu insertii cromatice, si un recipient de colectare transparent. Aspiratorul este destul de voluminos (45 x 36 x 30 cm) si greu (7.4 Kg) astfel ca va fi mai dificil de transportat si va avea nevoie de un spatiu mai mare pentru depozitare. Recipientul de colectare are o capacitate de 2.8 litri, golirea facandu-se usor cu apasarea unui buton direct deasupra cosului de gunoi. Cablul de alimentare cu o lungime de 8 metri iar impreuna cu telescopul metalic extins ofera o raza de operare de 11 metri, putand astfel sa aspirati si pe terase, balcoane si scari unde nu aveti prize de alimentare.

Beko VCM71602AD

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Beko VCM71602AD

Puterea aspiratorului de 800 W este una foarte buna, performanta curatarii gresiei si parchetului fiind incadrata in cea mai buna clasa: A. In aceiasi clasa este incadrat si consumul anual de energie dar si filtrarea particulelor de praf si alergeni din aerul reemis. Performanta aspirarii covoarelor si mochetelor nu este la fel de eficienta, astfel ca va trebui sa va limitati doar la cele mai subtiri si mai putin pufoase.

Nivelul de zgomot de 73 dB este destul de ridicat in comparatie cu alte aspiratoare cu dimensiuni si putere similara, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa aspirati la ore nepotrivite. Filtrul HEPA13 asigura captarea a pana la 99% dintre particulele fine de praf si poleni, insa va trebui curatat periodic si inlocuit o data la 12 luni. In pachet veti gasi incluse o perie pentru suprafetele dure, una pentru parchet si una mica pentru tapiteriei canapelelor sau fotoliilor din casa. In plus, exista si doua duze pentru spatiile inguste si pentru perdele si alte suprafete delicate, astfel ca aveti toate accesoriile necesare pentru a curata orice spatiu din casa.

Puncte tari

  • Design modern
  • Consum redus de energie
  • Aspirare eficienta a suprafetelor dure
  • Filtrare eficienta a particulelor de praf
  • Perii si duze utile pentru diferite tipuri de suprafete
  • Putere buna de aspirare
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Aspiratorul este destul de voluminos si greu
  • Nivelul de zgomot este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Beko VCM71602AD

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.