marți, mai 21, 2024
AcasăElectrocasnicePrezentare si pret aspirator fara sac Dirt Devil Rebel 54HF

Prezentare si pret aspirator fara sac Dirt Devil Rebel 54HF

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara sac Dirt Devil Rebel 54HF

Alegerea aspiratorului pentru curatarea unui apartament se va face atat in functie de suprafata utila a acestuia, cat si de numarul si dimensiunile covoarelor din casa. De exemplu, pentru un apartament cu 4 camere si covoare mari veti avea nevoie de un aspirator multisuprafete cu o capacitate mare de colectare, iar pentru un apartament de 2 camere care are doar cateva carari veti putea sa alegeti un aspirator mai mic cu performante mai bune in curatarea suprafetelor dure. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator compact cu specficiatii bune care este produs de compania americana Dirt Devil.

Dirt Devil Rebel 54HF este un aspirator modern fara sac, cu o forma interesanta si un recipient de colectare dintr-un plastic transparent in doua culori. Aspiratorul are roti laterale mari care asigura depasirea facila a pragurilor si a altor obstacole, iar raza de operare de 9 metri permite aspirarea in camere diferite cu schimbarea mai rara a prizei de alimentare. Aspiratorul are dimensiuni de 28 x 32.5 x 38 cm si o greutate de 5 Kg, putand sa fie transportat usor si necesitand un spatiu mai restrans pentru depozitare.

Dirt Devil Rebel 54HF prezentare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara sac Dirt Devil Rebel 54HF

Dirt Devil Rebel 54HF are un motor cu o putere de 800 W, consumul energetic anual fiind incadrat in clasa de eficienta A. Performanta aspirarii suprafetelor dure precum parchet, gresie sau linoleum este incadrata in clasa A cea mai performanta, insa performantele de curatare a covoarelor sunt incadrate doar in clasa D, acest model nefiind potrivit pentru curatarea unor covoare groase sau cu fir lung. Nivelul zgomotului de 78 dB este unul ridicat, astfel ca nu este indicat sa aspirati la ore nepotrivite pentru a nu va deranja vecinii.

Sistemul de filtrare utilizeaza un filtru HEPA Media care capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni, aerul din camere fiind astfel mult mai curat. Reipientul de colectare are o capacitate de 1.8 litri si se goleste usor fara sa atingeti praful si mizeriile aspirate. Peria principala este eficienta pentru curatarea suprafetelor dure sau a covoarelor si mochetelor subtiri, in pachet existand si o perie speciala pentru protejarea parchetului sau o perie combo 3 in 1 pentru curatarea tapiteriei, mobilierului sau a suprafetelor inguste.

Puncte tari

  • Design modern
  • Manevrabilitate buna
  • Raza mare de operare
  • Motor puternic
  • Performante excelente de curatare a suprafetelor dure
  • Filtrare buna a aerului reemis
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Nivel ridicat al zgomotului
  • Performante scazute in curatarea covoarelor

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara sac Dirt Devil Rebel 54HF

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dirt Devil Rebel 54HF este un aspirator modern fara sac, cu dimensiuni compacte si capacitate mai redusa de colectare. Motorul puternic, filtrarea eficienta a prafului si pretul accesibil fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru curatarea apartamentelor mici.Prezentare si pret aspirator fara sac Dirt Devil Rebel 54HF