Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Philips PowerPro Active FC9532/0

Atunci cand doriti sa va achizitionati un aparat electrocasnic nou va trebui sa tineti cont de mai multe criterii precum consumul, designul sau raportul calitate/pret. Un alt criteriu important este fiabilitatea produselor, care este legata de cele mai multe ori de compania care le produce. Un producator de renume va avea aparate electrocasnice de calitate si va oferi o garantie extinsa pentru a confirma acest aspect. De exemplu, cele mai fiabile aspiratoare sunt produse de companii de renume precum Bosch, Miele, Rowenta sau Philips. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator produs de Philips care este foarte apreciat de clienti.

Philips PowerPro Active FC9532/0 este un aspirator fara sac cu un design compact intr-o combinatie inspirata de culori: rosu, negru si argintiu. Acest model are dimensiuni de 30.4 x 30.1 x 47.3 cm si o greutate de 6 Kg, putand sa fie transportat usor cu ajutorul manerului ergonomic si necesitand un spatiu redus pentru depozitare. Cele doua roti laterale si roata multidirectionala vor asigura depasirea cu usurinta a obstacolelor, iar cablul de alimentare cu lungimea de 6 metri va asigura o raza de operare suficient de buna chiar si pentru incaperile unde nu aveti prize de alimentare.

Philips PowerPro Active FC9532/0

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Philips PowerPro Active FC9532/09

Philips PowerPro Active FC9532/0 are un consum energetic anual de 25.9 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 1.5 lei. Motorul aspiratorului cu o putere de 750 W ii asigura o aspirare eficienta pe suprafete dure precum gresie si parchet, insa nu acelasi lucru il putem spune despre aspirarea mochetelor si covoarelor mai groase. Nivelul de zgomot de 78 dB este destul de ridicat in comparatie cu alte aspiratoare care au caracteristici similare, astfel ca va trebui sa evitati sa il folositi la ore nepotrivite.

Recipientul de colectare are o capacitate de 1.7 litri si are o golire usoara, astfel ca nu va trebui sa intrati in contact cu praful si mizeriile aspirate. Sistemul de filtrare foloseste tehnologia PowerCyclone 4 pentru a asigura o filtrare eficienta a particulelor de praf si alergeni. Pe manerul aspiratorului se afla o perie mica care va putea sa fie folosita pentru aspirarea canapelelor sau a mobilierului mai sensibil. Peria principala aspira si pe laterale fiind eficienta atat pe suprafetele dure cat si pe covoarele mai subtiri, iar pentru suprafetele inguste veti putea sa folositi duza inclusa in pachet. Philips ofera in aceasta perioada o garantie extinsa pana la 5 ani pentru modelul PowerPro Active FC9532/0, fapt ce confirma fiabilitatea excelenta a acestui aspirator.

Puncte tari

  • Consum redus de energie
  • Eficienta ridicata la aspirarea suprafetelor dure
  • Recipient de praf incapator si usor de golit
  • Filtrare eficienta a aerului reemis
  • Garantie extinsa la 5 ani
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Nivelul de zgomot ridicat poate sa fie deranjant

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Philips PowerPro Active FC9532/09

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.