Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Heinner HVC-M700PP

Oferta de aspiratoare este foarte variata pentru fiecare tipologie, atat pentru modelele clasice cu sau fara sac cat si pentru cele verticale, de mana sau pentru robotii de aspirare. Alegerea aspiratorului va trebui facuta in functie de bugetul disponibil, de puterea de aspirare sau de consumul energetic, dar mai ales luand in considerare de tipurile de suprafete pe care le aveti in casa. In continuare va vom prezenta un aspirator modern produs de Heinner care are specificatii bune si un pret accesibil.

Heinner HVC-M700PP este un aspirator cu sac cu design elegant de culoare violet cu insertii argintii si un display cu LED in partea centrala. Aspiratorul are un maner ergonomic si roti care permit manevrarea facila pe diferite tipuri de suprafete dar care vor putea depasi cu usurinta si diferitele obstacole din casa. Cablul de alimentare are o lungime de 8 metri, permitand aspirarea in camere diferite fara schimbarea prizei de alimentare iar sacii de colectare au o capacitate de 3 litri, astfel ca nu vor trebui schimbati foarte des.

Heinner HVC-M700PP review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Heinner HVC-M700PP

Heinner HVC-M700PP are un motor cu o putere de 700 W care se poate ajusta in 4 trepte in functie de suprafata aspirata, consumul energetic anual de 25.7 kWh fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A. Performantele aspirarii suprafetelor dure precum parchet, gresie, marmura sau linoleum sunt incadrate in aceeasi clasa A insa cele pentru aspirarea covoarelor cu fir lung sau al mochetelor mai groase sunt incadrate doar in clasa D, acest aspirator nefiind potrivit pentru casele in care exista astfel de covoare sau mochete.

Sistemul de filtrare foloseste un filtru de ultima generatie HEPA 13 care retine pana la 99.5% dintre particulele microscopice de praf, bacterii si alergeni care pot sa creeze probleme de sanatate persoanelor mai sensibile. Nivelul zgomotului este un alt atu al acest aspirator, valoarea de 62 dB fiind mai redusa decat a altor modele cu putere si dimensiuni similare. Pe manerul aspiratorului este incorporata o telecomanda care permite setarea rapida a puteriide aspirare intr-una din cele 4 trepte. Selectia treptei va fi afisata pe display, care va va instiinta si atuci cand sacul de colectare va trebui schimbat. Acest model foloseste saci textili cu o capacitate de 3 litri care nu costa foarte mult si pe care ii puteti achizitiona de la cele mai mari magazine de electrocasnice.

Pucte tari

  • Design modern
  • Display digital si telecomanda pe maner
  • Consum redus de energie
  • Filtrare eficienta a aerului reemis
  • Nivel redus al zgomotului

Puncte slabe

  • Performantele aspirarii suprafetelor dure sunt slabe

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Heinner HVC-M700PP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.