Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips Performer Expert FC8725/09

Alegerea unui aspirator bun nu este foarte usoara, avand in vedere ca exista o gama foarte variata de modele cu dimensiuni si moduri diferite de aspirare si colectare a prafului. Veti putea alege astfel intre un aspirator clasic cu sau fara sac, unul cu spalare sau unul vertical care functioneaza cu acumulatori. Aspiratorarele clasice cu sac raman in continuare una din cele mai bune alegeri datorita performantelor bune, a consumului redus si a raportului bun dintre calitate si pret. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator produs de Philips care este apreciat de catre clientii care l-au achizitionat.

Philips Performer Expert FC8725/09 este un aspirator cu sac cu un design modern intr-o nuanta inchisa de albastru, cu furtun si telescop argintiu. Acest model are dimensiuni de 50 x 30 x 31 cm si o greutate de 5Kg, fiind destul de usor de manevrat. Cablul are o lungime de 8 metri, astfel ca veti avea o raza de operare foarte buna de pana la 11 metri, iar rotile laterale cu design elegant si cea multidirectionala de dedesubt vor depasi cu usurinta diferitele obstacole din casa.

Philips Performer Expert FC8725/09

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips Performer Expert FC8725/09

Puterea acestui aspirator este de 650 W este putin mai redusa, insa tehnologia moderna AirflowMax si capul de aspirare 3 in 1 Triactive+ asigura o aspirare eficienta si rapida a prafului si mizeriilor din casa. Astfel, performanta curatarii suprafetelor dure este incadrata in cea mai buna clasa A, insa curatarea covoarelor si mochetelor este incadrata doar in clasa C. Consumul anual de energie de 27.8 kWh este incadrat in aceeasi clasa A, costul lunar pentru acest consum fiind de aproximativ 1.5 lei.

Daca aveti copii mici, sau sunteti o persoana sensibila la alergii, trebuie sa stiti ca acest aspirator are un sistem antialergic integrat, care va putea sa retina pana la 99% din praful si alergiile din aerul reemis. Philips Performer Expert FC8725/09 foloseste saci sintetici S-bag cu o capacitate de colectare de 5 litri pe care va trebui sa ii inlocuiti mai rar. Nivelul de zgomot este unul dintre putinele puncte slabe ale acestui aspirator, valoarea de 78 dB fiind mult mai mare in comparatie cu alte aspiratoare cu sac.

Peria Triactive+ are un design inovativ care permite aspirarea cu usurinta a prafului, firmiturilor si a parului animalelor de companie. Butonul rotativ din partea inferioara permite modificarea puterii de aspirare in functie de suprafata aspirata, iar butoanele de pornire oprire si pentru derualrea cablului au dimensiuni mai mari astfel ca vor putea sa fie apasate si cu piciorul. Philips ofera in aceasta perioada o garantie extinsa de 5 ani pentru acest model, ceea ce confirma ca este un aparat solid si fiabil.

Puncte tari

  • Design modern
  • Consum redus de energie
  • Aspirare eficienta pe suprafetele dure
  • Saci cu capacitate mare de colectare
  • Filtrare foarte eficienta a prafului si alergenilor
  • Garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

  • Nivel de zgomot ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips Performer Expert FC8725/09

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.