Samsung VC07M25G0WC

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator cu Sac Samsung VC07M25G0WC

Achizitia unui aspirator eficient pe toate tipurile de suprafete se justifica doar daca aveti in casa atat coavoare si carpete groase cat si suprafete mari acoperite cu gresie sau parchet. Daca in schimb, aveti un covor ingust pe hol si cateva carpete in living si dormitor veti putea sa optati pentru un aspirator mai ieftin care este mai eficient pe surpafetele dure.  Un model compact va fi usor de transportant si depozitat si va face fata cu brio curatarii unui apartament cu dimensiuni medii. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator care este fabricat de compania sud-coreeana Samsung.

Samsung VC07M25G0WC este un aspirator cu sac cu un design compact de culoare neagra, cu un telescop metalic si un furtun de culoare gri. Greutatea de 4.1 Kg si dimensiunile de 28 x 24.6 x 39 cm ii asigura un transport facil in timp ce cablul de alimentare cu lungimea de 6 metri ii asigura o raza de operare foarte buna care poate ajunge pana la 9.2 metri. Cele doua roti laterale de cauciuc si roata multidirectionala din mijloc ii asigura o manevrabilitate excelenta aspiratorului care nu se va incurca in cablu si va depasi cu usurinta diferite obstacole precum praguri sau covoare mai groase.

samsung vc07m25g0wc

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator cu Sac Samsung VC07M25G0WC

Samsung VC07M25G0WC are o putere de 750 W care ii asigura o aspirare excelenta pe suprafetele dure precum gresie, parchet sau linoleu, fapt confirmat de incadrarea in clasa de eficienta A. In aceeasi clasa este incadrat si consumul anual de energie care are o valoare de 28 kWh dar si filtrarea aerului reemis care beneficiaza de un sistem avansat de filtrare a alergenilor. Aspiratorul va putea sa foloseasca atat saci textili cat si de hartie cu o capacitate de 2.5 litri pe care nu va trebui sa ii schimbati prea des.

Nivelul de zgomot de 79 dB nu este cel mai redus, insa este comparabil cu al altor modele cu capacitati si dimensiuni similare. Eficienta de aspirare pentru covoare si mochete este incadrata in clasa D, insa asa cum am mentionat la inceput, acesta este un aspirator potrivit pentru suprafetele dure. Puterea de aspirare poate fi setata in 7 trepte cu ajutorul unui buton rotativ care se si apasa pentru pornirea sau oprirea aspiratorului. Pe langa peria principala, in pachet veti gasi si o duza mica 2-1 pe care o veti putea folosi atat pentru aspirarea spatiilor inguste cat si pentru tapiterii sau mobilier.

Puncte tari

  • Design compact
  • Manevrabilitate excelenta
  • Putere buna de aspirare
  • Filtrare eficienta a aerului reemis
  • Consum redus de energie
  • Eficienta foarte buna in aspirarea suprafetelor dure
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Eficienta scazuta in aspiratea covoarelor si mochetelor mai groase
  • Costuri periodice de inlocuire a sacilor

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator cu Sac Samsung VC07M25G0WC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.