Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Beko RCNA400E21DZW

Compania turceasca Beko are una din cele mai variate oferte de aparate frigorifice, atat in ceea ce priveste volumul de stocare cat si pretul de achizitie. Astfel, indiferent daca va doriti o combina frigorifica, un frigider, un congelator sau o lada frigorifica, veti gasi cateva modele produse de Beko care sa se incadreze in cerintele voastre. Pe langa specificatiile tehnice bune, aceste aparate frigorifice au si un design elegant dar utilizeaza si cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania turceasca. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina produsa de Beko care poate fi achizitionata in aceasta perioada la un pret redus.

Beko RCNA400E21DZW este o combina frigorifica de culoare alba cu un design elegant cu display digital si manere verticale pe lateralele usilor de la frigider si congelator. Deschiderea standard a usilor este spre dreapta, insa aceasta se poate modifica in functie de amenajarea spatiului din bucatarie. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 65 x 201 cm si un volum net total de 344 de litri, fiind potrivita pentru familiile formate din doua sau trei persoane.

Beko RCNA400E21DZW review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Beko RCNA400E21DZW

Compresorul combinei Beko RCNA400E21DZW are un consum energetic anual de 344 kWh care este incadrat doar in clasa energetica A+, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 18.5 lei. Daca eficienta energetica nu este cea mai buna, nivelul zgomotului de 43 dB este suficient de redus pentru a nu va deranja chiar daca bucataria se afla in apropierea spatiilor de odihna.

Spatiul de refrigerare cu volum de 97 de litri este organizat cu ajutorul celor trei rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime si a doua compartimente spatioase cu functionalitate diferita. Compartimentul superior EverFresh+ este special conceput pentru a mentine un nivel optim umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze prospetimea pana la 30 de zile de la depozitare. Al doilea compartiment mentine o temperatura constanta de 0 grade Celsius, ideala pentru pastrarea branzeturilor si a preparatelor din carne sau peste care urmeaza sa fie consumate intr-un timp mai scurt.

Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde veti putea depozita recipiente, sticle si borcane de diferite dimensiuni dar si suportul de oua sau cutiile cu iaurt. Pe unul din rafturi exista si rezervorul sistemului Water Dispenser care are dimensiuni compacte si un volum mai redus. Sistemul de iluminare cu led asigura un nivel bun de lumina si pentru compartimentele inferioare iar in cazul in care nu veti inchide bine usa frigiderului veti fi instiintati de o avertizare sonora dupa un minut.

Congelatorul are un volum de 97 de litri si este impartit in 3 compartimente din care cel superior beneficiaza de functia de congelare rapida pentru ca alimentele introduse sa nu se altereze. Capacitatea de congelare de 5 Kg in 24 de ore este una destul de redusa, insa autonomia in cazul unei pene de curent ajunge pana la 20 de ore.

Panoul de control situat pe usa frigiderului are un display digital in doua culori si butoane cu touch care permit setarea facila a temperaturilor din spatiile de congelare si refrigerare. Aceasta combina beneficiaza de cele mai moderne sisteme, functii si tehnologii dezvoltate de Beko precum Neo Frost si Active Dual Cooling care utilizeaza curenti de aer diferiti in frigider si congelator, Ion Guard care impiedica dezvoltarea bacteriilor si microorganismelor raspunzatoare de mirosurile neplacute sau Active odour filter care elimina mirosurile puternice ale alimentelor din frigider.  Confirmarea fiabilitatii acestui model este data si de garantia suplimentara de 5 ani oferita de producatorul turc.

Puncte tari

  • Design modern compact
  • Display digital
  • Dozator de apa
  • Spatiu de refrigerare cu organizare buna
  • Tehnologii moderne
  • Iluminare cu LED
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Consumul energetic este destul de mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Beko RCNA400E21DZW

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.