Beko MOF23110X

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret cuptor cu microunde Beko MOF23110X

Programul foarte incarcat face ca tot mai multe persoane sa isi aloce din ce in ce mai putin timp pentru a gati. Restaurantele si fast food-urile sunt astfel prima optiune pentru tot mai mult tineri corporatisti care reusesc sa manace acasa doar micul dejun sau cina. Cuptorul cu microunde ofera cea mai simpla si rapida metoda de preparare a unui mic dejun sau a diferitelor bauturi calde.  Un cuptor moden va avea atat un design elegant cat si un afisaj electronic sau diferite functii care simplifica procesul de preparare a alimentelor. In continuare va vom prezenta un astfel de cuptor cu reviewuri excelente produs de Beko.

Beko MOF23110X este un cuptor cu microunde cu un design exclusivist din inox si sticla cu aspect de oglinda. Dimensiunile cuptorului sunt de 48.5 x 40.1 x 28.8 cm fiind apropiate de cele standard, astfel ca nu va ocupa un spatiul prea mare pe blatul din bucatarie. Capacitatea de 23 de litri este suficienta pentru a va permite sa incalziti chiar si vase cu mancare mai mari, sau pahare mai inalte cu bauturi.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret cuptor cu microunde Beko MOF23110X

Puterea cuptorului este de 800 W care poate fi setata in 5 niveluri in functie de alimentele pe care doriti sa le incalziti. In interior exista un suport rotativ din sticla securizata cu diametru de 27 de centimetri dar si un sistem de iluminare care va permite sa vedeti stadiul de dezghetare sau de incalzire a alimentelor.

Panoul de control are un timer digital, sapte butoane dreptunghiulare pentru pornire/oprire, setarea timpului de gatire sau alte functii rapide si un buton rotativ cu apasare pentru functia Autocook. Aceasta functia va permite sa alegeti un anumit tip de aliment si greutatea acestuia iar cuptorul va seta automat puterea si timpul de gatire.

Durata maxima de gatire poate fi de maximum 95 de minute iar intervalul de crestere poate fi setat in niveluri cuprinse intre 5 secunde si 5 minute. Cuptorul beneficiaza de functie de dezghetare a alimentelor dar si de de reincalzire automata in functie de greutarea alimentelor. Pentru blocarea accesului copiilor exista functia Child lock iar pentru curatare va trebui sa folositi produse care nu sunt abrazive. Garantia exstinsa de 3 ani oferita de Beko este o alta confirmare a fiablitatii acesui produs.

Puncte tari

  • Design foarte elegant
  • Meniu intuitiv
  • Afisaj electronic
  • 5 niveluri de putere
  • Garantia de 3 ani
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Inchiderea usii este putin cam zgomotoasa

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret cuptor cu microunde Beko MOF23110X

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.