Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Daewoo KOR-6S2BW

Aparatele electrocasnice au o influenta asupra designului interior, astfel ca din ce in ce mai multe persoane iau in considerare designul atunci cand doresc sa achizitioneze un frigider, o masina de spalat vase sau un aragaz. Chiar si electrocasnicele mici, precum cuptoarele cu microunde, au o gama variata de designuri si culori care se pot incadra in diferite decoruri interioare. Un astfel de cuptor cu un design modern este si cel produs de Daewoo pe care a carui prezentare o veti vedea in continuare.

Daewoo KOR-6S2BW este un cuptor cu microunde cu design elegant de culoare alba, cu margini rotunjite si display digital in partea dreapta. Combinatia alb-negru va permite integrarea cuptorului atat intr-o bucatarie clasica, cu electrocasnice albe, cat si intr-una mai moderna cu un blat de lucru gri sau negru. Cuptorul are dimensiuni de 44.9 x 31.8 x 25.9 cm si o capacitate de 20 de litri, putand sa fie amplasat atat pe blat cat si pe un raft suspendat deasupra acestuia.

Daewoo KOR-6S2BW pareri

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Daewoo KOR-6S2BW

Daewoo KOR-6S2BW are un panou de control cu display digital de culoare verde si 12 butoane cu touch care permit setarea timpului sau a puterii de gatire dar si activarea functiilor de gatire automata, de decongelare sau de incalzire a mancarurilor. Cuptorul are o putere de 800 W care va va ajuta sa incalziti rapid mancarurile sau bauturile preferate dar si sa dezghetati alimentele congelate.

Cele 5 functii de gatire permit prepararea legumelor sau a unor alimente congelate in functie de greutatea si tipul acestora, cuptorul selectand automat timpul si puterea de gatire. Decongelarea alimentelor poate sa fie facuta, de asemenea, in functie de tipul si greutatii acestora insa aveti la dispozitie si o functie de decongelare rapida. In plus, aveti la dispozitie si o functie de reincalzire pentru bauturi paste sau pizza dar si una pentru incalzirea vaselor ceramice inainte de masa.

Interiorul cuptorului este destul de mare, permitand utilizarea unor vase cu diametru de pana la 28 cm iar ghidajul cu 3 brate asigura o stabilitate mare chiar si vaselor mai inalte. Suprafata interioara este acoperita cu un materiale dens Shiny Clean care nu permite intrarea grasimilor in profunzime, putand astfel sa fie curatat mult mai usor. In plus, functia Steam Cleaning utilizeaza aburii pentru inmuierea grasimilor si a resturilor de mancare pe care le veti putea curata mult mai usor.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Panou de control intuitiv
  • Display digital si butoane cu touch
  • Putere de 800 W
  • Programe de gatire automata
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Carcasa nu este din materiale de calitate

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Daewoo KOR-6S2BW

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.