Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Daewoo Retro KOR-6LBRB

Aparatele electrocasnice cu design modern sau minimalist sunt preferate de majoritatea clientilor, insa exista o cerere destul de mare si pentru cele cu design retro. Fie ca vorbim despre electrocasnice mari precum frigidere, aragazuri sau plite sau despre cele mici, precum cuptoare cu microunde sau fierbatoare electrice, aceste aparate se vor incadra perfect intr-uo bucatarie cu design vitage. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de cuptor cu microunde cu design retro care este produs de compania sud-coreeana Daewoo.

Daewoo Retro KOR-6LBRB este un cuptor cu microunde cu design vintage cu margini rotunjite, cu display digital si maner cu finisaje cromate. Carcasa neagra si aspectul retro vor face ca acest cuptor sa se poata incadra usor intr-o bucatarie cu amenajare simpla, in nuante neutre sau reci. Acest model are dimensiuni de 44.6 x 32.3 x 27 cm si o greutate de 11.5 Kg, putand sa fie amplasat pe blatul de lucru, sau pe un raft suspendat deasupra acestuia.

Daewoo Retro KOR-6LBRB pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Daewoo Retro KOR-6LBRB

Daewoo Retro KOR-6LBRB are o putere de 800 W care poate fi setata in 5 niveluri de putere in functie de alimentele sau bauturile pe care le incalziti. Capacitatea cuptorului este de 20 de litri, fiind suficienta pentru incalzirea sau prepararea rapida a unei cantitati mari de alimente. Interiorul cuptorului este acoperit cu un strat de email alb care se curata usor si permite distribuirea eficienta a microundelor pe toata suprafata vaselor. In plus, suportul rotund din sticla este suficient de larg pentru vasele de dimensiuni medii si asigura o stabilitate buna chiar si canilor mai inguste.

Panoul de control are un display digital cu afisaj verde incadrat de 4 butoane pentru setarea timpului, a puterii sau alegerea programului automat sau pentru decongelare, si 4 butoane rotunde cromate pentru pornire/oprire, setarea timpului si pentru intreruperea alimentarii. Cuptorul dispune de 4 programe presetate pentru incalzirea rapida a unor legume, a unei supe sau a unor bauturi dar si de 2 programe pentru decongelarea rapida a alimentelor. Timer-ul are o durata maxima de 60 de minute iar functia Zero&On va intrerupe alimentarea cu energie electrica atunci cand nu este utilizat.

Puncte tari

  • Design retro
  • Capacitate buna
  • Putere ajustabila in 5 trepte
  • 4 programe prestabilite
  • 2 programe de decongelore
  • Display digital si meniu intuitiv
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului este destul de ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Daewoo Retro KOR-6LBRB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.