Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Arctic AD6310++

Alegerea aparatelor electrocasnice de bucatarie trebuie facuta in primul rand in functie de spatiul disponibil si de necesitatile familiei. De exemplu, o familie mai numeroasa care gateste zilnic va avea nevoie de o combina frigorifica cu spatii mari de congelare si refrigerare iar o familie fara copii va putea alege un frigider compact cu un spatiu de congelare mai mic. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de frigider produs de compania autohtona Arctic care are recenzii bune de la clientii care l-au achizitionat.

Arctic AD6310++ este un frigider cu doua usi cu design un design alb cu linii drepte care se va putea incadra in bucatariile cu amenajare simpla. Usile au manere verticale incorporate pe laterale si se deschid spre dreapta insa sunt reversibile, astfel ca se vor putea modifica in functie de amenajarea spatiului din bucatarie. Frigiderul are dimensiuni de 175.4 x 59.5 x 60 cm si un volum net total de 306 litri, fiind un model potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Arctic AD6310++

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Arctic AD6310++

Arctic AD6310++ are un compresor cu un consum anual destul de redus de 208 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 11 lei. Nivelul zgomotului este un alt atu al acestui model, valoarea de 39 dB fiind echivalenta cu sunetul ambiental dintr-o zona urbana.

Frigiderul are un volum de 237 de litri si este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime sau scoate pentru a depozitate alimente si vase mai voluminoase. In partea inferioara exista un compartiment Garden Fresh care ofera un nivel optim de temperatura si umiditate pentru pastrarea nutrientilor din fructe si legume o perioada mai lunga de timp.  Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde veti putea sa depozitati atat sticle si recipiente cu bauturi cat si borcane, cutiii sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare sistuat in partea superioara este destul de puternic si pentru spatiile inferioare dar contribuie si la consumul redus de energie al acestui model.

Congelatorul are un volum mic de doar 69 de litri si este compartimentat cu un singur raft metalic, astfel ca va trebui sa pastrati alimentele in pungi sau caserole pentru a nu face schimb de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 3.5 Kg in 24 de ore este destul de buna la fel ca si autonomia in cazul unei pene de curent, alimentele fiind pastrate la temperaturi scazute cel mult 19 ore.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Consum redus de energie
  • Frigider spatios bine organizat
  • Nivel foarte redus al zgomotului
  • Compresor Jiaxipera fiabil
  • Raport foarte bun intre calitate si pret

Puncte slabe

  • Finisajele si imbinarile nu sunt de cea mai buna calitate

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Arctic AD6310++

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.