Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Zanussi ZRT27100WA

Aparatele frigorifice cu volume reduse sunt destinate persoanelor singure sau familiilor mai mici, care nu gatesc foarte mult. Aceste aparate au dimensiuni mai compacte, putand fi amplasate si in bucatarii mai inguste, chiar sub corpurile suspendate de mobilier. Alegerea aparatelor frigorifice va trebui sa fie facuta in functie de dimensiunile spatiului de congelare, combinele frigorifice avand de obicei un congelator mai spatios decat frigiderele clasice. In cele ce urmeaza va vom prezenta un frigider clasic produs de Zanussi care are recenzii foarte bune de la clientii care l-au achizitionat.

Zanussi ZRT27100WA este un frigider de mici dimensiuni cu un design clasic de culoare alba si un maner arcuit integrat in usa congelatorului. Deschiderea usilor este spre dreapta insa acestea sunt reversibile, astfel ca le veti putea modifica in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Frigiderul are dimensiuni compacte de 159 x 54.5 x 60.4 cm si un volum net de 265 de litri, fiind potrivit pentru familiile care nu au copii.

Zanussi ZRT27100WA pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Zanussi ZRT27100WA

Zanussi ZRT27100WA are un compresor cu un consum energetic anual de 240 kWh care este incadrat doar in clasa de eficienta A+, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 13 lei. Daca eficienta energetica nu este unul din punctele forte ale acestui model, nu acelasi lucru se poate spune de nivelul zgomotului de doar 40 dB, care nu va va deranja nici daca usa de la bucatarie ramane deschisa.

Spatiul de refrigerare are un volum net de 215 litri si este compartimentat cu 3 rafturi din sticla securizata ajustabile in functi de necesitati, pe care veti putea pastra alimente cu o greutate destul de mare. In partea inferioara a frigiderului se gasesc un compartiment inchis cu un nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa poate fi pastrate mai mult timp. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde veti putea depozita atat sticlele si recipientele mai mari cat si borcanele, cutiile si suportul pentru oua. Termostatul mecanic permite setarea facila a temperaturii interioare intr-una din cele 5 trepte disponibile, iar becul aflat in partea de sus ofera un nivel destul de bun de lumina pentru intreg frigiderul.

Congelatorul cu volum de 50 de litri are un singur compartiment care este impartit de un raft metalic, astfel ca alimentele vor trebui pastrate in recipiente sigilate pentru a nu face schimb de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 4 Kg in 24 de ore este destul de buna avand in vedere volum destul de redus al acestui spatiu iar in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi pastrate la o temperatura redusa cel mult 20 de ore.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Nivel redus al zgomotului
  • Frigider bine compartimentat
  • Termostat mecanic cu ajustare facila a temperaturilor
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Consumul energetic nu este foarte redus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Zanussi ZRT27100WA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.