marți, mai 21, 2024
AcasăFrigiderePrezentare si pret frigider cu o usa Heinner HF-250A+

Prezentare si pret frigider cu o usa Heinner HF-250A+

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu O Usa Heinner HF-250A+

Frigiderele cu o usa in care intreg spatiul interior este destinat refrigerarii alimentelor, sunt potrivite pentru familiile care nu agreaza consumarea alimentelor congelate. Aceste aparate frigorifice au de obicei dimensiuni mai mici dar si un consum mult mai redus de energie in comparatie cu frigiderele si combinele frigorifice clasice care au si un congelator. Spatiul de refrigerare mai generos va va permite insa sa pastrati o cantitate mare de legume, fructe, lactate si bauturi pe care urmeaza sa le consumati intr-un timp mai scurt. In continuare va vom prezenta un astfel de aparat frigorific care este comercializat sub brandul Heinner.

Heinner HF-250A+ este un frigider cu o usa cu un design foarte simplu cu dimensiuni compacte si design simplu de culoare alba care se va putea instala si in bucatariile de mici dimensiuni. Deschiderea standard a usii este spre dreapta insa aceasta este reversibila astfel ca o veti putea modifica in functie de amenajarea spatiului disponibil. Acest model are dimensiuni de 144 x 55.1 x 55.4 cm si un volum net de 250 de litri, fiind potrivit pentru familiile formate din doua sau trei persoane.

Heinner HF-250A+ prezentare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu O Usa Heinner HF-250A+

Compresorul frigiderului Heinner HF-250A+ are un consum energetic anual de 132 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A+, fiecare luna de utilizare avand un cost de aproximativ 7 lei. Nivelul zgomotului are o valoare rezonabila de 43 dB, astfel ca nu va va deranja chiar daca bucataria este amplasata langa dormitoare.

Spatiul interior este compartimentat cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata pe care se va putea depozita o cantitate mare de alimente si care se pot ajusta pe inaltime pentru a depozita si vase mai voluminoase. In partea inferioara exista un compartiment transparent cu inchidere etansa care mentine un nivel optim de umiditate pentru ca prospetimea fructelor si legumelor sa fie pastrata mai mult timp. Cele 4 rafturi din plastic transparent de pe usa frigiderului permit depozitarea unor sticle cu bauturi dar si a unor cutii, recipiente sau borcane de diferite dimensiuni dar si a suportului pentru oua.

Becul din partea superioara nu ofera un nivel foarte bun de lumina pentru compartimentul de fructe si legume iar termostatul mecanic va permite setarea facila a temperaturii interioare intr-una din cele 7 trepte disponibile.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Dimensiuni compacte
  • Usa reversibila
  • Spatiu interior bine compartimentat
  • Nivel rezonabil al zgomotului
  • Termostat mecanic cu reglare facila
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Eficienta energetica nu este foarte buna

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu O Usa Heinner HF-250A+

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Heinner HF-250A+ este un frigider compact cu o usa, cu un design simplu si un volum generos de rerfigerare. Compartimentarea eficienta, nivelul rezonabil al zgomotului si pretul accesibil la care poate fi achizitionat in aceasta perioada fac din acest frigider produs de Heinner o alegere foarte buna chiar si pentru familiile cu venituri mai mici.Prezentare si pret frigider cu o usa Heinner HF-250A+