Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Zanussi ZRT23100WA

Frigiderele sunt aparate frigorifice care au un spatiu mai mic si mai putin compartimentat de congelare, fiind potrivite in general pentru familiile care consuma mai mult alimente proaspete. Daca frigiderele cu un volum mai generos sunt destinate familiilor mai numeroase care gatesc des, cele cu dimensiuni mai compacte vor fi ideale pentru pesoanele singure sau pentru familiile fara copii. Cele mai importante avantaje ale frigiderelor mai compacte sunt atat consumul redus de energie dar si pretul accesibil de achizitie.  In continuare va vom prezenta un astfel de frigider mai mic care este produs de producatorul italian Zanussi.

Zanussi ZRT23100WA este un frigider cu doua usi si design clasic de culoare alba, manerele orizontale fiind integrate in usile care se deschid spre dreapta. Daca amenajarea spatiului din bucatarie nu este potrivit pentru aceasta deschidere o veti putea modifica usor spre stanga, usile fiind reversibile. Frigiderul are dimensiuni de 140.4 x 54.5 x 60.4 cm si un volum net de 228 de litri, fiind un model ideal pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii care au o bucatarie mai ingusta.

Zanussi ZRT23100WA review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Zanussi ZRT23100WA

Compresorul frigiderului Zanussi ZRT23100WA are un consum energetic anual de 224 kWh care este incadrat doar in clasa de eficienta energetica A+, energia lunara consumata avand un cost de aproximativ de 12 lei. Nivelul zgomotului de 40 dB este unul redus astfel ca nu va va deranja nici daca veti lasa usa deschisa la bucatarie.

Spatiul de refrigerare aflat in partea inferioara a frigiderului are un volum de 184 de litri si este impartit cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime si pe care puteti depozita si vase sau borcane cu o greutate mai mare. Compartimentul pentru fructe si legume situat in partea de jos se inchide etans si mentine un nivel optim de umiditate, proprietatile nutritive fiind pastrate o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului exista 3 rafturi din plastic din care unul este inchis cu capac pe care veti putea depozita diferite sticle cu bauturi dar si borcane, recipiente sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu led ofera o lumina buna chiar si rafturilor din partea de jos iar termostatul mecanic permite setarea facila a temperaturilor interioare.

Congelatorul are un volum de doar 44 de litri, fiind impartit in doua compartimente cu ajutorul unui raft metalic. Pentru a va asigura ca deserturile, legumele, carnea si fructele nu vor face schimb de gusturi si mirosuri va trebui sa le pastrati in pungi sigilate si caserole inchise. Capacitatea de congelare de 3 Kg in 24 de ore este destul de buna avand in vedere volumul redus al congelatorului, iar in cazul unei pene de curent alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute cel mult 19 ore.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Frigider bine organizat
  • Sistem de iluminare cu LED
  • Nivel redus al zgomotului
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Consumul energetic nu este foarte redus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Zanussi ZRT23100WA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.