Intel 545s Series

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Intel 545s Series 256GB

Desi SSD-urile au aparut pe piata de ceva vreme, sunt foarte multe laptopuri si desktopuri care folosesc hard disk-uri standard. Imbunatatirea performantelor acestor PC-uri se va putea face prin achizitia unui SSD care nu doar ca va reduce timpul de pornire a sistemului de operare dar va va permite sa faceti multitasking sau sa folositi cele mai noi versiuni ale programelor de editare foto sau video. In cele ce urmeaza va vom prezenta un SSD produs de Intel si lansat in vara anului trecut.

Intel 545s Series este un SSD cu o carcasa metalica argintie care are in partea din mijloc logo-ul producatorului. Pe partea inferioara exita o eticheta cu codurile de bare si informatiile provind modelul, producatorul si standardele respectate. Seria 545s produsa de Intel ofera SSD-uri cu capacitate cuprinse intre 128 GB si 2 TB, modelul pe care vi-l prezentam fiind cel de 256 GB.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret SSD Intel 545s Series 256GB

 

Intel 545s Series 256 GB are dimensiuni de 100.45 x 69.85 mm, o grosime de 7 mm si o greutate de 40 g, putandu-se astfel monta chiar si pe cele mai subtiri laptopuri. Avand in vedere ca SSD-ul are un form factor de 2.5 inch, pentru instalarea intr-un PC veti avea nevoie de un adaptor care nu este insclus in pachet. De asemenea, nu veti gasi nici calbul de date sau suruburile de prindere pe care va trebui sa le achizitionati separat.

Viteza de scriere maxima este de 500 MB/s iar cea de citire de 550 MB/s, acestea pastrandu-se constant chiar si in cazul transferului unui volum mare de date. Controlller-ul Silicon Motion, arhitectura cu 64 de layer-e sau firmware-ul oferit de Intel asigura performante excelente in comparatie cu alte SSD-uri de pe piata. Carcasa metalica asigura o racire mai eficienta a SSD-ului decat cele din plastic, astfel ca acesta va atinge mai greu temperature ridicate care ar putea sa-i afecteze performantele.

Desi Intel ofera un software de migrare a sistemului de operare, cea mai buna solutie ramane o instalare noua atat pentru Windows cat si pentru aplicatiile si jocurile pe care le utilizati. Calitatea SSD-ului este confirmata si de garantia extinsa de 5 ani oferita de Intel.

Puncte tari

  • Carcasa metalica subtire
  • Viteze excelente de transfer a datelor
  • Foarte silentios
  • Garantie extinsa oferita de producator
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Nu are in pachet suruburi sau adaptor pentru montarea pe PC

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret SSD Intel 545s Series 256GB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.