Beko HS22953

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada frigorifica Beko HS22953

Lazile frigorifice sau congelatoarele ofera solutii optime pentru pastrarea alimentelor pentru perioade mai indelungate de timp. Daca doriti sa pastrati o cantitate mai mare de legume, carne, peste sau anumite deserturi, lazile frigorifice sunt cele mai bune alegeri atat pentru uz personal cat si pentru micile afaceri. Cele mai importante specificatii ale unei lazi frigorifice sunt volumul, consumul energetic, compartimentare sau nivelul zgomotului. In continuare va vom prezenta o lada frigorifica care are reviewuri excelente de la clienti si care este produsa de compania turceasca Beko.

Beko HS22953 este o lada frigorifica cu un design clasic de culoare alba cu un maner ergonomic si un panou de control mecanic in partea inferioara. Aceasta lada frigorifica are dimensiuni de 128.5 x 86 x 72.5 cm si un volum total de 284 de litri ceea ce o face potrivita atat pentru un magazin mic cat si pentru familiile cu mai multi copii. In partea superioara exista o yala care permite atat securizarea lazii daca este folosita intr-un spatiu exterior cat si asigurarea unui nivel optim de etanseitate.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada frigorifica Beko HS22953

Consumul anuale de energie al lazii frigorifice Beko HS22953 este incadrat in cea de-a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 12 lei. Nivelul zgomotului de functionare este de 43 dB, avand o valoarea similara cu a altor modele cu volum si dimensiuni comparabile.

Interiorul lazii este compartimentat cu ajutorul celor 3 cosuri metalice, insa pentru a evita ca alimentele sa faca schimb de mirosuri este indicat sa le pastrati in pungi sau caserole din plastic. Aceasta lada frigorifica are o izolatie foarte densa care asigura pastrarea temperaturilor scazute pana la 67 de ore in cazul unei defectiuni sau a unei pene de curent. Capacitatea de congelare de 17 Kg in 24 de ore este una buna iar sistemul de iluminare interioara va va ajuta sa gasiti rapid aliemntele de care aveti nevoie chiar daca lada este depozitata intr-un spatiu mai intunecat.

Panoul de control situtat in partea inferioara este foarte simplu de utilizat, setarea temperaturii facandu-se cu ajutorul unui buton rotativ. Cele trei leduri colorate va vor instiinta daca lada functioneaza in parametri optimi sau daca a intervenit o defectiune care necesita rezolvata. Achizitionand aceasta lada frigorifica in urmatoarele luni veti beneficia si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

  • Deisgn simplu
  • Consum redus de energie
  • Volum generos
  • Nivel acceptabil al zgomotului
  • Garantia extinsa de 5 ani
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Finisajele ar putea fi imbunatatite

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada frigorifica Beko HS22953

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.