Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Gorenje FH331W

Congelarea alimentelor pentru o perioada mai lunga de timp este o solutie optima pentru asigurarea unei alimentatii sanatoase familiilor care au diferite legume, fructe sau preparate din carne din productia proprie. Indiferent daca preferati ardeii si vinetele pentru salalte si garnituri, visinele si ciresele pentru tarte si prajituri sau puplele de pui si muschiul din porc pentru fripturi, o lada frigorifica va poate oferi spatiul necesar pentru toate acestea. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica produsa de Gorenje care are recenzii foarte bune de la clientii care au achizitionat-o.

Gorenje FH331W este o lasa frigorifica cu un design clasic de culoare alba, cu linii drepte si un maner orizontal incorporat in partea din fata a capacului. Lada are dimensiuni de 110 x 85 x 70 cm si un volum net de 307 litri, fiind potrivita pentru familiile mai numeroase care gatesc destul de des. Capacul are balamale metalice care il pot sustine partial deschis iar solutia pentru echilibrarea presiunii previne formarea golurilor de aer, facilitand accesul la spatiul interior.

Gorenje FH331W

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Gorenje FH331W

Gorenje FH331W are un compresor cu putere de 130 W cu un consum anual de 276 kWh incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul zilnic cu energia consumata fiind de aproximativ 50 de bani. Desi are un volum destul de generos, nivelul zgomotului este de doar 42 dB, astfel ca nu va va deranja nici daca veti amplasa lada in apropierea spatiilor de locuit.

In interiorul lazii se gasesc doua cosuri detasabile din plastic de calitate in care veti putea sa pastrati deserturile sau caseroele mai mici, pentru restul alimentelor trebuind sa utilizati spatiul inferior. Pentru a evita schimbul de mirosuri si gusturi, va trebui ca legumele, fructele, carnea sau pestele sa fie pastrate in pungi sau caserole sigilate. Becul situat in partea dreapta a usii ofera un nivel bun de lumina chiar daca spatiul de amplasare este mai intunecos iar functia FastFreeze congeleaza alimentele introduse la temperaturi foarte scazute, sub -24°C, pentru a evita alterarea acestora.

Panoul de control are un buton rotativ pentru pornire/oprire si selectarea temperaturilor interioare dar si 3 leduri care va vor instiinta daca temperatura este prea ridicata sau exista o defectiune de functionare. Capacitatea de congelare de 19 Kg in 24 de ore este una destul de buna, iar in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute o perioada de pana la 35 de ore.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Compartimentarea buna a spatiilor
  • Nivel redus al zgomotului
  • Capac cu deschidere larga
  • Nivel optim de lumina
  • Raport foarte bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Consumul energetic nu este foarte eficient

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Gorenje FH331W

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.