Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Heinner HCF-316NHA+

Lazile frigorifice ofera spatii largi pentru congelarea alimentelor proaspete dar si a celor ambalate perioade mai lungi de timp care pot sa ajunga pana la 12 luni. Aceste aparate frigorifice se pot utiliza atat pentru uz casnic cat si de catre micile magazine care comercializeaza diferite produse congelate precum carne, peste, legume, aluaturi sau diferite tipuri de deserturi. Unul din cele mai mari avantaje ale lazilor frigorifice este ca pot functiona si in spatii neincalzite, unde temperaturile pot cobora cu mult sub 0 grade Celsius. In continuare va vom prezenta o lada frigorifica de generatie noua care este comercializata sub brandul Heinner.

Heinner HCF-316NHA+ este o lada frigorifica cu un design simplu de culoare alba, si un maner ergonomic in partea centrala a capacului. Lada este prevazuta cu patru roti care vor permite mutarea cu minim de efort iar sistemul de inchidere cu cheie permite amplasarea lazii si in spatii mai putin securizate. Lada are dimensiuni de 112 x 85 x 70.5 cm si un volum net de 316 litri, putand sa fie utilizata atat de catre micile magazine cat si de familiile care gatesc mai des carne si legume din productia proprie.

Heinner HCF-316NHA+ review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Heinner HCF-316NHA+

Heinner HCF-316NHA+ are un compresor cu un consum anual de energie de 281 kWh care este incadrat doar in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 15 lei. Daca eficienta energetica nu este cea mai buna, nu acelasi lucru se poate spune despre nivelul zgomului, valoarea de 42 dB fiind comparabila cu cea a frigiderelor si combinelor frigorifice cu un volum similar.

In interiorul lazii se gasesc doua cosuri din plastic unde veti putea pastra deserturile sau alte recipiente mai mici, restul alimentelor trebuind depozitatea in partea inferioara. Pentru a evita schimbul de mirosuri si gusturi intre alimentele pastrate in lada este indicat sa le depozitati in pungi sau caserole inchise. Panoul electronic de control permite setarea facila a temperaturilor in mai multe trepte dar si activarea functiei de congelare rapida care va impiedica alterarea alimentelor perisabile.

Lada poate functiona si in spatii neincalzite, la temperaturi care pot sa ajunga la -15 grade Celsius dar este rezistenta si la fluctuatiile de tensiune care pot sa apara in decursul timpului. Capacitatea de congelare de 23 Kg in 24 de ore este buna, iar in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute pana la 37 de ore.

Puncte tari

  • Design simplu
  • Volum generos
  • Maner ergonomic cu sistem de inchidere
  • Panou de control intuitiv
  • Functie de congelare rapida
  • Nivel redus al zgomotului
  • Roti pentru transport
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Consumul de energie nu este foarte redus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Heinner HCF-316NHA+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.