Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Heinner HCF-260NHA+

Daca pentru unele aparate figorifice precum frigidere sau combine designul are o importanta mai mare, pentru altele, precum lazile frigorifice, finisajele carcasei nu au o importanta deosebita. Alegerea unei lazi frigorifice se face in primul rand in functie de dimensiuni si volum sau de pretul de achizitie. Alte aspecte importante pe care va trebui sa le aveti in vedere sunt consumul energetic, nivelul zgomotului sau panoul de control si functiile suplimentare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica cu specificatii bune care este comercializata sub brandul autohton Heinner.

Heinner HCF-260NHA+ este o lalda frigorifica cu un design clasic de culoare alba, cu un maner exterior in partea frontala a capacului. Manerul este prevazut cu un sistem de inchidere astfel ca lada va putea fi folosita si de catre micii comercianti in spatii mai putin securizate. Lada este prevazuta cu 4 roti care permit transportul facil al acesteia in diferite spatii interioare chiar si atunci cand este plina. Acest model are dimensiuni de 96 x 85 x 70.5 cm si un volum net de 260 de litri, fiind potrivita pentru familiile care pastreaza o cantitate mai mare de carne, legume sau fructe dar si pentru micile magazine care comercializeaza deserturi sau produse ambalate congelate.

Heinner HCF-260NHA+ review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Heinner HCF-260NHA+

Heinner HCF-260NHA+ are un compresor cu un consum anual de energie de 252 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar al energiei consumate fiind de aproximativ 21 de lei. Desi are un volum generos, lada are un zgomot destul de redus de 42 dB, o valoare comparabila cu a altor modele cu specificatii similare dar cu preturi mai mari. Acest model utilizeaza o tehnologie moderna care ii permite functionarea la temperaturi scazute de pana la – 15 grade Celsius dar o protejeaza si de fluctuatiile de temperatura.

In interiorul lazii se gaseste un cos din plastic unde veti putea sa depozitati deserturile ambalate, sau pungile mai mici cu legume. Restul alimentelor se depoziteaza unele peste celelalte in partea inferioara a lazii, astfel ca va trebui sa le pastrati in caserole inchise sau pungi sigilate pentru a nu permite schimbul de gusturi si mirosuri. Pe usa lazii se afla un bec care va facilita gasirea alimentelor de care aveti nevoie, in special daca spatiul in care este amplasata lada este mai intunecos.

Capacitatea de congelare de 21 de Kg este una foarte buna, la fel ca si autonomia de 36 de ore in cazul unei pene de curent. Panoul de control electronic permite setarea facila a temperaturilor in cele trei trepte disponibile dar si activarea functiei de congelare rapida pentru alimentele perisabile introduse in lada.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Sistem de inchidere
  • Panou de control electric
  • Roti pentru transport
  • Functie de congelare rapida
  • Sistem de iluminare interioara
  • Rapoirt bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Consumul energetic este destul de mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Heinner HCF-260NHA+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.