Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Zanussi ZFC26400WA

Compania italiana Zanussi are in oferta numeroase aparate electrocasnice mari care pot fi achizitionate la preturi accesibile. Aragazurile, cuptoarele, frigiderele sau lazile frigorifice produse de Zanussi sunt in topul vanzarilor magazinelor din Romania datorita raportului excelent dintre calitate si pret pe care il ofera. Materialele de calitate, consumul rezonabil si panourile simple de control al acestor electrocasnice le face sa fie preferate atat de clientii mai in varsta cat si de cei care au venituri mai mici. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica produsa de Zanussi care are recenzii foarte bune de la clienti.

Zanussi ZFC26400WA este o lada frigorifica cu design compact de culoare alba si un maner ergonomic in partea exterioara a capacului. Acest model are dimensiuni de 94.6 x 86.8 x 66.8 si un volum net de 260 de litri fiind ideala pentru familiile formate din 3-4 persoane care gatesc mai des. Capacul lazii are o supapa de anulare a vidului care permite deschiderea facila cu o singura mana iar cablul de alimentare are o lungime de 1.6 metri, permitandu-va sa alegeti un spatiu ferit de razele soarelui.

 Zanussi ZFC26400WA

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Zanussi ZFC26400WA

Zanussi ZFC26400WA are un consum zilnic de 0.68 kWh care este incadrat in clasa energetica A+, comparabil cu al altor modele cu dimensiuni si volum similare. Nivelul zgomotului de 45 dB este unul destul de scazut astfel ca nu va va deranja nici daca depozitati lada pe un hol sau intr-o camara.

Panoul de control mecanic are un buton rotativ pentru setarea temperaturii, un buton pentru functia de super congelare si doi indicatori luminosi pentru care indica functionarea corecta sau eventualele probleme intampinate. Capacul sta deschis la un unghi maxim de 85 de grade, depozitarea si scoaterea alimentelor facandu-se foarte usor. Cele doua cosuri metalice vor putea fi folosite pentru depozitarea deserturilor sau a aluaturilor congelate, alimentele mai voluminoase putand fi pastrate in partea inferioara a lazii.

Temperatura interioara poate fi setata in 7 trepte in functie de cantitatea de alimente, iar functia de super congelare va putea fi utilizata pentru alimentele perisabile care necesita o congelare cat mai rapida. Capacitatea de inghet de 16 Kg in 24 de ore este una buna, iar in cazul unei pene de curent lada va pastra o temperatura interioara scazuta pana la 32 de ore.

Puncte tari

  • Design simplu si compact
  • Interios spatios
  • Nivel redus al zgomotului
  • Capac cu deschidere facila
  • Panou de control simplu
  • Raport bun calitate pret

Puncte slabe

  • Consumul energetic nu este foarte scazut

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Lada Frigorifica Zanussi ZFC26400WA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.