Arctic AFD7201A

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret masina de spalat rufe Arctic AFD7201A

Achizitionarea unui aparat electrocasnic eficient si economomic a devenit mult mai usoara in ultima perioada datorita ofertei variate si a preturilor din ce in ce mai reduse. Chiar si producatorii mai mici au in oferte masini de spalat rufe, frigidere sau cuptoare electrice care sunt incadrate in cea mai eficienta clasa energetica A .  De exemplu, o masina de spalat rufe incadrata in clasa A are un consum cu aproximativ 30% mai mic in comparatie cu o masina de spalat cu dimensiuni similare incadrata in clasa A. In continuare va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe incadrata in cea mai eficienta clasa energetica produsa de Arctic.

Arctic AFD7201A este o masina de spalat rufe cu un design modern, cu un hublou cu sticla transparenta si afisaj electronic. Desi are o capacitate mica de 7 kg, dimensiunile acestui model sunt destul de mari: 84 x 60 x 51 cm. Eficienta energetica in schimb este foarte buna, consumul anual de 173 kWh fiind incadrat in clasa A . Eficienta la spalare este de asemenea buna, incadrarea in clasa A confirmand acest lucru, insa eficienta la centrifugare este incadrata doar in clasa C.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret masina de spalat rufe Arctic AFD7201A

Viteza maxima de centrifugare a masinii este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad destul de scazut de umiditate dupa spalare. Nivelurile zgomotului pentru spalare si centrifugare sunt ridicate, astfel ca nu va trebui sa spalati rufe cand alte persoane din casa se odihnesc.

Panoul de control este format dintr-un afisaj digital care este incadrat de 9 butoane cu ajutorul carora veti putea porni si opri masina dar si selecta temperatura de spalare, viteza de centrifugare sau alte functii speciale. Butonul rotativ situat in partea dreapta permite alegerea unui program din cele 19 disponibile.

In afara de programele standard, veti putea alege un program economic care va spala rufele la 20 de grade Celsius, un program pentru spalare manuala sau unul cu extra clatire pentru persoanele cu pielea sensibila. Cel mai scurt program dureaza 14 minute insa probabil va trebui sa alegeti un program suplimentar de centrifugare daca nu vreti ca rufele sa aiba un grad ridicat de umiditate.

Arctic AFD7201A permite programarea pentru spalarea rufelor atunci cand nu sunteti acasa dar si blocarea accesului copiilor la meniu cu ajutorul functiei Child Lock. Alte functii inteligente sunt Flow Control care permite reducerea consumului de detergent si Eco Dose care permite utilizarea mai eficienta a detergentului lichid. Sistemul electronic de control al balansului reduce vibratiile si zgomotul iar rezistenta masinii este de pana la doua ori mai durabila in comparative cu cele standard.

Puncte tari

  • Design modern
  • Consum foarte redus de energie si apa
  • Numar ridicat de programe
  • 2 programe cu durata foarte redusa
  • Sisteme si functii moderne
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Nivel ridicat al zgomotului la spalare si centrifugare
  • Cauciucul hubloului trebuie curatat deoarece retine apa dupa spalare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret masina de spalat rufe Arctic AFD7201A

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.