Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Arctic AED6240A++

Masinile de spalat rufe cu o capacitate mai mica de incarcare sunt potrivite in special pentru persoanele singure sau pentru familiile care nu au copii. Aceste masini de spalat vor avea dimensiuni mai compacte, putand sa fie instalate atat sub blatul din bucatarie cat si pe holurile sau in baile mai mici. In plus, modelele moderne vor avea un consum mai redus de energie si apa, ceea ce va duce la scaderea costurilor de utilizare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare mai mica care este produsa de Arctic.

Arctic AED6240A++ este o masina de spalat rufe cu un design clasic de culoare alba, cu display digital si un hublou mare cu sticla transparenta. Masina are dimensiuni de 42.5 x 60 x 84 cm si o capacitate de incarcare de 6 Kg, fiind un model potrivit pentru cel mult doua persoane. Hubloul are o deschidere la 155 de grade spre stanga si un diametru suficient de larg pentru incarcare si descarcarea facila a rufelor mai voluminoase.

Arctic AED6240A++

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Arctic AED6240A++

Masina de spalat are un consum energetic anual de 173 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A++ dar si un consum scazut de apa, in concordanta cu capacitatea redusa de incarcare. Eficienta la centrifugare este incadrata in clasa B, rufele avand un nivel rezonabil de umiditate dupa centrifugarea la viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare este de 61 dB, iar cel de centrifugare de 77 dB, valori mari in comparatie cu cele ale altor modele cu specificatii similare.

Arctic AED6240A++ are un panou de control cu un buton rotativ mare pentru selectarea programului de spalare, un display digital, sase butoane pentru modificare anumitor setari ale programelor sau pentru alte optiuni si mai multi indicatori luminosi. Cele 14 programe de spalare includ atat optiuni pentru anumite tipuri de tesaturi precum lana, bumbac sau sintetice dar si pentru anumite tipuri de haine precum camasi sau haine de sport. Pentru hainele bebelusilor sau a persoanelor cu pielea sensibila puteti utiliza programul antialergic iar pentru spalarea rapida a hainelor putin purtate se poate folosi programul rapid cu durata de 14 minute.

Viteza de centrifugare si temperatura apei de spalare pot fi setate in 4 trepte iar sistemul electronic de control al balansului asigura distribuirea uniforma a rufelor pentru reducerea vibratiilor. Functia Child lock blocheaza hubloul dar si accesul copiilor la meniu iar pornirea intarziata va permite spalarea rufelor intr-un interval de 19 ore, atunci cand sunteti la serviciu sau la cumparaturi. In plus, achizitionad acest model veti beneficia de o garantie extinsa de 5 ani oferita de producatorul roman.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Display digital si meniu simplu
  • Consum redus de energie
  • Numar mare de programe de spalare
  • Viteza de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Zgomotul de spalare si stoarcere este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Arctic AED6240A++

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.