marți, noiembrie 28, 2023
AcasăElectrocasnicePrezentare si pret masina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1

Prezentare si pret masina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Beko WMY81483LMB1

Masinile de spalat rufe moderne beneficiaza de tehnologii inovatoare care contribuie la reducerea consumului de energie si apa dar si la inlaturarea rapida a murdariei. In plus, exista tehnologii care inlatura bacteriile si alergenii care pot crea probleme persoanelor cu pielea sensibila dar si programe speciale cu o clatire suplimentare speciale pentru rufele bebelusilor.  Nivelul redus al vibratiilor si al zgomotului, utilizarea eficienta a detergentului sau posibilitatea programarii sunt alte specificatii utile ale celor mai noi modele de masini de spalat rufe. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina care este produsa de Beko, unul din cei mai mari producatori de aparate electrocasnice la nivel european.

Beko WMY81483LMB1 este o masina de spalat rufe cu un design modern de culoare alba cu un hublou larg cu rama argintie si sticla transparenta. Hubloul cu deschidere de 170 de grade spre stanga are un diametru mare de 34 cm care permite incarcarea cu usurinta a hainelor mai voluminoase sau a lenjeriilor si paturilor mari. Dimensiunile acestei masini sunt de 54 x 60 x 84 cm iar capacitatea de incarcare este de 8 Kg, ceea ce inseamna ca este un model adecvat pentru familiile formate din 3-4 persoane.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Beko WMY81483LMB1

Beko WMY81483LMB1 are un consum anual de energie de doar 196 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul pentru energie consumata in cadrul unui program standard de spalare fiind de aproximativ 80 de bani. Consumul anual de apa de 10.560 de litri este de asemenea unul redus, mai ales daca luam in considerare capacitatea mare de incarcare a masinii. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate de 53% dupa spalare. Nivelul zgomotului de spalare de 54 dB este unul comparabil cu al altor modele cu capacitate similara insa cel de centrifugare la viteza maxima este destul de ridicat.

Panoul de control are un display mare cu 6 butoane pe care le veti putea folosi pentru setarea temperaturii de spalare a vitezei de centrifugare sau a functiilor speciale. Pentru pornire oprire exista un buton separat in timp ce butonul rotativ din centru se foloseste pentru alegerea programului de spalare. Exista nu mai putin de 16 programe de spalare care includ optiuni pentru diferite tipuri de tesaturi precum lana, bumbac, delicate sau sintetice dar si programe speciale precum cel pentru hainele bebelusilor.

Cele mai importante tehnologii utilizate de aceasta masina de spalat sunt OptiSense care optimizeaza consumul de energie si apa cu ajutorul senzorilor, Aquafusion care economiseste cantitatea de detergent utilizata sau Durable heater care protejeaza rezistenta impotriva coroziunii. Pentru spalarea rufelor atunci cand sunteti la serviciu aveti la dispozitie functia de programare intarziata iar pentru blocarea accesului copiilor la meniu este disponibila functia Child Lock. Confirmarea fiabilitatii acestui model este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

  • Design modern
  • Consum redus de energie
  • Viteza mare de centrifugare
  • Display digital si meniu intuitiv
  • Functii si tehnologii moderne
  • Garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

  • Zgomotul de centrifugare este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Beko WMY81483LMB1

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Beko WMY81483LMB1 este o masina de spalat rufe cu design modern, cu un consum redus de energie si programe eficiente de spalare. Functiile si tehnologiile moderne, viteza mare de centrifugare si garantia extinsa la 5 ani oferita de producator sunt cele mai importante avantaje remarcate de clientii care au achizitionat aceasta masina de spalat produsa de Beko.Prezentare si pret masina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1