Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Electrolux EWF1274BW

Electrolux este unul din producatorii cei mai inovativi de pe piata, produsele compercializate sub acest brand beneficiind de functii si tehnologii moderne care le ofera un consum mai redus si performante excelente. In plus, aparatele electrocasnice produse de Electrolux au si o fiabilitate foarte buna care le asigura o durata lunga de viata. Consumul redus si tehnologiile moderne sunt printre cele mai importante specificatii pentru o masina de spalat rufe, iar in cele ce urmeaza va vom prezenta un model fabricat de producatorul suedez care are recenzii foarte bune de la clienti.

Electrolux EWF1274BW este o masina de spalat rufe cu o forma mai deosebita si un hublou supradimensionat cu rama groasa si sticla transparenta. Deschiderea larga si diametru mare al hubloului fac ca incarcarea rufelor sa fie foarte facila, chiar si in cazul lenjeriilor sau paturilor mai voluminioase. Acest model are o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind astfel potrivita pentru familiile care au unul sau doi copii. Dimensiunile masinii sunt de 52 x 60 x 85 cm, putand sa fie instalata atat sub blatul din bucatarie cat si in baie sau pe hol. Nivelul zgomotului de spalare de 58 dB este unul ridicat, la fel ca si cel de centrifugare care poate atinge 78 dB la viteza maxima de stoarcere.

Electrolux EWF1274BW

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Electrolux EWF1274BW

Electrolux EWF1274BW are un consum foarte redus de energie (171 kWh pe an) care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul energiei pentru un program standard de spalare fiind de aproximativ 60 de bani. Eficienta energetica la spalare este incadrata in clasa A, in timp ce cea pentru centrifugare este mai putin eficienta, insa rufele vor avea un grad scazut de umiditate dupa centrifugarea la viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut.

Panoul de control este putin diferit decat al altor masini de spalat rufe, fiind format doar dintr-un display digital si mai multe butoane si leduri pentru selectarea si persoanlizarea programelor de spalare sau pentru functiile speciale. Acest model are doar 8 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi precum matase, lana, sintetice, bumbac sau delicate si un program scurt care are o durata de doar 20 de minute.

Una dintre cele mai utile functii este Autosense care va seta automat durata ciclului de spalare dar si consumul de energie si apa in functie de incarcatura de rufe. Alte optiuni interesante sunt Quick Wash care reduce timpul de spalare cu 50% pentru orice program selectat sau pornirea intarziata care va finaliza programul de spalare la ora selectata de dumneavoastra.

Puncte tari

  • Design si forma interesante
  • Hublou cu deschidere larda
  • Display electronic si meniu simplu
  • Consum foarte redus de energie
  • Functii si tehnologii moderne
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Nivelurile zgomotului de spalare si centrifugare sunt ridicate
  • Exista doar 8 programe de spalare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de spalat rufe Electrolux EWF1274BW

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.