duminică, iunie 23, 2024
AcasăElectrocasnicePrezentare si pret masina de spalat rufe Indesit ITW E 71252 W

Prezentare si pret masina de spalat rufe Indesit ITW E 71252 W

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Indesit ITW E 71252 W

Masinile de spalat rufe pot fi de doua tipuri: cu incarcare frontala sau verticala. Daca masinile de spalat rufe cu incarcare frontala sunt mai populare in Europa, cele cu incarcare verticala sunt in topul vanzarilor din tarile de pe continentul nord-american. In Romania, oferta masinilor de spalat rufe cu incarcare verticala nu este foarte variata, cele mai multe modele fiind produse de Indesit, Whirlpool sau Candy. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe produsa de Indesit care are recenzii bune de la clientii care au achitizionat-o.

Indesit ITW E 71252 W este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu design alb modern si display digital cu afisaj verde. Capacul masnii are un maner ergonomic care permite deschiderea facila a capacului, incarcarea rufelor fiind mult mai comoda in comparatie cu o masina de spalat clasica. Acest model are dimensiuni de 60 x 40 x 90 cm si o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind ideala pentru instalarea in spatiile inguste si pentru familiile care au cel mult un copil.

Indesit ITW E 71252 W review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Indesit ITW E 71252 W

Compresorul Indesit ITW E 71252 W este unul destul de economic, consumul energetic anual de 194 kWh fiind in clasa A++, a doua cea mai eficienta. Consumul mediu anual de apa de 9200 de litri este de asemenea unul rezonabil, la fel ca si gradul de umiditate a rufelor dupa spalare si centrifugare la viteza maxima care este de 1200 de rotatii pe minut. Printre avantajele acestei masini de spalat putem include si nivelul zgomotului de spalare de 59 dB, insa cel de stoarcere poate ajunge la o valoare deranjata de 76 dB.

Panoul de control are un buton rotativ pentru selectarea programelor de spalare si un display digital cu 7 butoane care permit activarea unor functii sau modificarea unor optiuni. Meniul nu este insa foarte intuitiv, astfel ca va trebui sa consultati manualul de utilizare la primele utilizari. Acest model dispune de 18 cicluri de spalare pentru diferite tesaturi si culori dar si pentru articolele bebelusilor sau pentru paturi si pilote. Programul rapid are trei optiuni (20, 45 si 60 de minute) insa este potrivit doar pentru o cantitate mai redusa de rufe cu un grad redus de murdarie.

In plus, aveti la dispozitie si un program inovator Water Balance Plus care poate economisi pana la 70% din apa si 50% din energia consumata pentru incarcaturi mai mici. Functia de pornire intarziata va ofera posibilitatea spalarii rufelor atunci cand sunteti la serviciu iar Child Block va bloca accesul copiilor la meniu.

Puncte tari

  • Design modern
  • Panou de control cu display digital
  • Dimensiuni compacte
  • Consum redus de energie
  • Nivel rezonabil al zgomotului de spalare
  • 18 programe de spalare
  • Pret bun in raport cu specificatiile tehnice

Puncte slabe

  • Meniul este destul de complicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Indesit ITW E 71252 W

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Indesit ITW E 71252 W este o masina de spalat rufe cu design modern, dimensiuni compacte si o gama variata de programe de spalare. Consumul redus de energie, nivelul rezonabil al zgomotului si  pretul redus sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa achizitionati aceasta masina de spalat rufe.Prezentare si pret masina de spalat rufe Indesit ITW E 71252 W