Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de Spalat Rufe Incorporabila Beko WITC7612B0W

Desi in ultima perioada majoritatea electrocasnicelor mari au un design modern si atragator, cu finisaje diverse si multe optiuni de culori, exista inca persoane care considera ca acestea nu se potrivesc cu decorul interior din bucatarie sau hol. Pentru aceste persoane, cea mai simpla solutie este achizitia aparatelor electrocasnice care se pot incorpora in diferite corpuri de mobilier. Astfel, o masina de spalat rufe va putea fi incorporata in dulapul de sub blatul din bucatarie sau intr-un corp de mobilier din baie sau de pe hol. In continuare va vom prezenta o masina de spalat rufe incorporabila cu specificatii foarte bune care este produsa de Beko.

Beko WITC7612B0W este o masina de spalat rufe incorporabila cu un design sinplu de culoare alba si un hublou larg cu sticla transparenta. Deschiderea hubloului este spre stanga, astfel ca va trebui ca si usa mobilierului in care este incorporata masina sa se deschida in aceeasi parte. Acest model are dimensiuni de 57 x 60 x 82 cm si o capacitate de 7 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 membri.

beko witc7612b0w

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de Spalat Rufe Incorporabila Beko WITC7612B0W

Consumul anual de energie este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul lunar la energie electrica fiind de aproximativ 9.5 lei. Viteza de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad redus de umezeala dupa spalare astfel ca se vor usca mult mai usor. Zgomotul de spalare are o valoare redusa de doar 56 dB, iar cel de centrifugare de 73 dB, insa trebuie sa luati in considerare ca mobilierul in care este incorporata masina va oferi o izolatie fonica suplimentara.

Panoul de control este foarte simplu si are un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, un display LCD si 6 butoane pentru pornire/oprire si pentru personalizarea programelor de spalare, precum schimbarea temperaturii apei sau a vitezei de centrifugare. Beko WITC7612B0W are nu mai putin de 15 programe de spalare atat clasice precum lana, bumbac si sintetice precum si moderne precum Hygiene 20°C, Daily Xpress sau Bumbac Eco, cel mai scurt dintre acestea avand o durata de 28 de minute.

Una din cele mai interesante functii este Fast care odata selectata va reduce durata de spalare a tuturor programelor, cel mai scurt program ajung sa dureze doar 14 minute. Alte tehnologii moderne cu care este dotata aceasta masina de spalat rufe sunt Aquafusion care va ajuta sa economisiti apa, energie si detergent sau Optisense care foloseste 4 senzori pentru a eficientiza spalarea si a creste durata de viata a masinii. Confirmarea fiabilitatii acestui model este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de Beko.

Puncte tari

  • Consum foarte redus de energie
  • Nivel redus al zgomotului de spalare
  • Programe eficiente si varitate
  • Meniu intuitiv cu display LCD
  • Functii si tehnologii moderne
  • Garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

  • Pretul este destul de ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina de Spalat Rufe Incorporabila Beko WITC7612B0W

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.