Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE

Masinile de spalat sunt nelipsite din orice casa insa alegerea unui model potrivit pentru nevoile fiecarei familii nu este foarte usoara. Dimensiunile, capacitatea de incarcare si consumul de energie si apa sunt cele mai importante caracteristici pe care va trebui sa le luati in considerare. Alte specificatii care pot sa faca diferenta dintre o masina de spalat decenta si una foarte buna sunt viteza de centrifugare, nivelul zgomotului, programele de spalare sau tehnologiile si functiile utilizate. In continuare va vom prezenta o masina de spalat cu specificatii foarte bune care este produsa de compania sud-coreeana Samsung.

Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE este o masina de spalat rufe cu design elegant de culoarea alba si un hublou cu rama lata si sticla Crystal Gloss. Deschiderea hubloului se face spre stanga la un unghi suficient de larg pentru a permite incarcarea facila a hainelor dar si a lenjeriilor, paturilor si perdelelor mai voluminoase. Masina are dimensiuni destul de compacte (55 x 60 x 85 cm) si o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind potrivita pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE

Consumul energetic anual este de doar 166 kWh, fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, iar cel de apa este de asemenea unul redus, fiind comparabil cu cel al altor modele cu specificatii similare. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad relativ scazut de umiditate dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului de spalare de 62 dB si a celui de centrifugare de 76 dB sunt destul de mari, astfel ca nu va trebui sa spalati rufe la ore nepotrivite.

Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE are un panou de control format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programelor de spalare, doua butoane pentru pornire/oprire si pauza si un display digital cu afisaj albastru sub care se afla alte cinci butoane pentru personalizarea programului ales. Acest model dispune de 14 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi precum lana, bumbac, sintetice sau delicate dar si un program pentru lenjerii sau unul pentru hainele bebelusilor. Cel mai scurt program are o durata de doar 15 minute insa este potrivit pentru o cantitate redusa de haine care necesita o reimprospatare.

Asa cum reiese si din denumire, acest model utilizeaza tehnologia Eco Bubble dezvoltata de Samsung care utilizeaza bulele de aer pentru curatarea rapida a tesaturilor chiar si la temperaturi mai scazute ale apei. O alta tehnologie utila este Bubble Soak care inlatura o gama variata de pete dificile iar sistemul Smart Check permite diagnosticarea erorilor de functionare cu ajutorul unei aplicatii instalate pe smartphone. Pornirea intarziata va permite spalarea rufelor in timpul zilei cand sunteti la serviciu iar optiunea Child Lock blocheaza accesul copiilor la meniu.

Puncte tari

  • Design compact
  • Consum foarte redus de energie
  • Display digital si meniu intuitiv
  • 14 programe de spalare
  • Viteza buna de centrifugare
  • Tehnologii moderne
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului de spalare si centrifugare este destul de ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.