Samsung WW70J5246FX/LE

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Samsung WW70J5246FX/LE

Masinile de spalat produse de Samsung se disting atat printr-un design modern cu hublou mare cat si prin panourile de control cu display-uri digitale mari. In plus, majoritatea modelelor produse de compania sud-coreeana beneficiaza de functii si tehnologii moderne care eficientizeaza spalarea rufelor si ofera un consum redus de energie si apa. In continuare va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe moderna produsa de Samsung care ofera un raport excelent intre calitate si pret.

Samsung WW70J5246FX/LE este o masina de spalat rufe cu design modern de culoare gri-argintie si un hublou supradimensionat cu sticla transparenta glossy si rama albastra. Designul elegant si dimensiunile compacte (55 x 60 x 85 cm) va permit instalarea masinii intr-o bucatarie moderna alaturi de alte aparate electrocasnice cu finisaje din inox. Capacitatea de incarcare a masinii este de 7 Kg, fiind potrivita pentru familiile care au cel mult un copil iar deschiderea larga si diametrul mare al hubloului permit incarcarea facila a rufelor si lenjeriilor voluminoase.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Samsung WW70J5246FX/LE

Samsung WW70J5246FX/LE are un consum de energie de doar 103 kWh care este incadrat in clasa energetica A+++, costul lunar cu energia fiind de aproximativ 6 lei. Cosnumul de apa este de asemenea unul redus, iar viteza maxima de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut asigura rufelor un grad scazut de umiditate dupa spalare. Zgomotul de spalare are o valaore comparabila cu a altor modele cu specificatii similare insa cel de centrifugare poate ajunge pana la 74 dB, astfel ca va putea fi auzit si din celelalte camere.

Panoul de control este format dintr-un display digital de culoare albastra, doua butoane pentru pornire, oprire si pauza, 5 butoane pentru functiile speciale si modificarea unor setari si un buton rotativ care permite selectarea programelor de spalare. WW70J5246FX/LE are 10 programe de spalare pentru diferite tipuri de haine si lenjerii si un program rapid cu o durata de 15 minute.

Asa cum era de asteptat acest model beneficiaza de mai multe tehnilogii dezvoltate de Samsung cele mai importante fiind Eco Bubble care asigura curatarea hainelor si la temperaturi mai scazute si Bubble Soak care inlatura petele dificile. In plus, exista un sistem automat de monitorizare a erorilor care permite identificarea si raportarea acestora cu ajutorul unei aplicatii pentru smartphone. Blocarea accesului copiilor la meniu si face cu ajutorul functiei Child Lock iar spalarea rufelor atunci cand sunteti la serviciu cu functia de pornire intarziata. Achizitionand acest model in perioada urmatoare veti putea beneficia de o garantie extinsa de 10 ani pentru motorul inverter.

Puncte tari

  • Design modern de culoare argintie
  • Consum redus de energie
  • Programe eficiente de spalare
  • Functii si tehnologii moderne
  • Garantie extinsa motor
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Zgomotul de centrifugare este unul ridicat
  • Vibratii destul de puternice la viteza maxima de centrifugare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Samsung WW70J5246FX/LE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.