Arctic APL71222BDW3

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Arctic APL71222BDW3

Aparatele electrocasnice sunt nevoite sa se adapteze cerintelor pietei atat in ceea ce priveste designul si optiunile cat si dimensiunile. Apartamentele cu dimensiuni din ce in ce mai mici din marile orase au determinat producatorii de electrocasnice sa produca modele mai compacte care sa ocupe un spatiu mai restrans. Un astfel de aparat electrocasnic este masina de spalat rufe slim care are o capacitate mai redusa de incarcare si o latime mai mica in comparatie cu modelele clasice. In continuare va vom prezenta o astfel de masina de spalat care este fabricata de compania autohtona Arctic.

Arctic APL71222BDW3 este o masina de spalat rufe slim cu un design actual in care ies in evidenta display-ul mare cu afisaj electronic si hubloul cu rama gri. Diametrul mare si deschiderea cu un unghi larg de 170 de grade a hubloului permite incarcarea usoare chiar si a hainelor sau lenjeriilor mai voluminoase.  Capacitatea de incarcare a acestui model este de 7 Kg, ceea ce inseamna ca se adreseaza persoanelor singure sau familiilor care nu au copii. Dimensiunile de 45 x 60 x 84 cm permit instalarea masinii si in bucatariile sau baile mai putin spatioase.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Arctic APL71222BDW3

Arctic APL71222BDW3 are un consum de energie foarte redus care este incadrat in cea mai eficienta clasa A+++, un program standard de spalare consumand 0.764 kWh si 45 de litri de apa. Eficienta de centrifugare este incadrata in clasa B, rufele avand un grad destul de redus de umezeala daca utilizati viteza maxima de centrifugare care este de 1200 de rotatii pe minut. Unul dintre putinele aspecte negative ale acestei masini de spalat este nivelul ridicat al zgomotului atat pentru spalare (62 dB) cat si pentru centrifugare (77 dB) mai ales daca luam in considerare dimensiunile si capacitate de incarcare reduse.

Panoul de control este unul modern cu un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare, un buton pentru pornire/pauza si un display digital incadrat de 5 butoane pentru personalizarea programelor de spalare sau pentru functiile si optiunile suplimentare. In cele 15 programe de spalare veti gasi atat unele dedicate unor anumite tesaturi precum bumbac, sintetice sau lana cat si altele pentru anumite articole de imbracaminte precum camasi, articole de iarna, lenjerie delicata sau geci cu puf. In plus, exista si un program rapid cu durata de 14 minute care insa va putea fi folosit pentru o cantitate redusa de rufe.

Spre deosebire de alte masini de spalat Arctic acest model beneficiaza de mai multe tehnologii si functii moderne, precum sistemul electronic de ajustare a consumului de apa in functie de cantitatea de rufe sau de sistemul electronic de control al balansului care reduce nivelul vibratiilor. Tehnologia Smart Sensors foloseste 4 senzori pentru eficientizarea consumului  iar sistemul Flow Control asigura reducerea cantitatii de detergent necesare pentru spalare. Alte functii utile sunt programarea intarziata cu o durata de pana la 24 de ore sau Child Lock care asigura blocarea accesului copiilor la meniu.

Puncte tari

  • Design modern
  • Consum redus de energie
  • Panou de control cu display digital
  • 15 programe eficiente de spalare
  • Viteza mare de centrifugare
  • Tehnologii si functii moderne
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului de spalare si centrifugare este destul de ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Slim Arctic APL71222BDW3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.