Beko WKY71233PTLYB3

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3

Producatorul de aparate electrocasnice Beko a facut investitii importante in ultima perioada atat in modernizarea liniilor de productie dar si in asocierea cu branduri cu o notorietate de mondiala precum FC Barcelona. Prin aceste investitii, Beko incearca sa atace suprematia detinuta de Samsung, LG sau Bosch in segmentele medium si high-end. Astfel, electrocasnicele produse de Beko au un design mai elegant, sunt mai fiabile dar si mai eficiente. In continuare va vom prezenta o masina de spalat produsa de Beko care ofera un raport excelent calitate/pret.

Beko WKY71233PTLYB3 este o masina de spalat rufe cu design clasic de culoare alba si un hublou cu rama in doua culori. Hubloul este mai mare decat la majoritatea masinilor de spalat, diametrul de 34 cm permitand incarcarea cu usurinta chiar si a hainelor sau lenjeriilor mai voluminoase. Aceste model este unul slim, insa ofera o capacitate buna de incarcare, cele 7 kg fiind suficiente pentru familiile cu unul sau doi copii. Adancimea de 45 cm a masinii va permite instalarea chiar si in spatii mai inguste precum sub blatul din bucatarie sau intr-o baie mai mica.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3

 

Consumul de energie al acestei masini este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A , valoarea de 173 kWh/an fiind mult mai redusa in comparatie cu majoritatea modelelor cu aceeasi capacitate si dimensiuni. In schimb, nivelul zgomotului de 66 dB pentru spalare si 77 dB pentru centrifugare este unul ridicat, putand sa deranjeze celelate persoane din casa. Eficienta la spalare este una foarte buna, fiind incadrata in clasa A, in timp eficienta pentru uscare prin centrifugare este incadrata in clasa B, rufele avand un grad de umiditate reziduala de 62% atunci cand sunt scoase din masina.

Panoul de control este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare si un afisaj electronic, sub care se afla alte 6 butoane pentru pornire/oprire, setarea temperaturii, a vitezei de centrifugare si a functiilor speciale. Beko WKY71233PTLYB3 are 15 programe de spalare moderne precum Dark Care pentru haine negre, Pet Hair Removal pentru indepartarea parului animalelor de companie si Baby Protect cu extra clatire pentru hainele bebelusilor.

Acest model beneficiaza de tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum Aquafusion care asigura o economie a detergentului folosit sau Optisense care foloseste patru senzori pentru a seta automat consumul optim de energie si apa. Setarile de siguranta includ blocarea accesului copiilor la panoul de control sau sistemul de control al apei in exces.

Puncte tari

  • Consum foarte redus de energie
  • Dimensiuni reduse
  • Panou de control cu afisaj digital
  • 15 programe de spalare
  • Viteza mare de centrifugare
  • Hublou mare cu deschidere larga
  • Raport bun calitae/pret

Puncte slabe

  • Nivel destul de ridicat al zgomotului
  • Doar trei niveluri de centrifugare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.