Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Aparatele electrocasnice produse de Whirlpool se remarca atat printr-un design elegant, cat si prin specficiatii tehnice excelente. De exemplu, masinile de spalat rufe comercializate sub brandul Whirlpool au un desing modern interesant, o gama variata de programe de spalare, o eficienta energetica foarte buna si un nivel rezonabil al zgomotului. In plus, utilizarea unor tehnologii moderne precum Al 6-lea simt, va eficientiza spalarea, reducand timpul dar si consumul de energie si apa. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat care face parte din protofoliul companiei americane Whirlpool.

Whirlpool Supreme Care FSCR80412 este o masina de spalat rufe cu design modern de culoare alba, display digital mare si un hublou cu rama supradimensionata si sticla transparenta. Hubloul are deschidere standard spre stanga si un diametru mai mare care permite incarcarea usoara chiar si a hainelor sau paturilor mai voluminoase. Acest model are dimensiuni de 61 x 59.5 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind destinata utilizarii de catre familiile formate din 3-4 persoane.

Whirlpool Supreme Care FSCR80412 review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Whirlpool Supreme Care FSCR80412 are un motor sense inverter foarte economic, consumul mediu anual fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Consumul anual de apa de 9.900 de litri este de asemenea unul, mai ales daca luam in considerare capacitatea mai mare de incarcare a acestui model. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate de 53% dupa spalare, astfel ca se vor usca mai rapid. Zgomotul de spalare de doar 53 dB este unul scazut, insa cel de centrifugare poate ajunge la valori deranjante de 76 dB.

Panoul de control are un buton rotativ cu design minimalist pentru selectarea ciclului de spalare, un display digital mare si 10 butoane cu touch pentru pornire/oprire, pauza sau pentru modificarea unor optiuni si activarea unor functii suplimentare. Acest model dispune de 10 programe de spalare pentru diferite tipuri de haine si tesaturi precum bumbac, sintetice, lana, delicate sau colorate cu o durata care poate sa ajunga pana la 240 de minute. Aveti la dispozitie si un program rapid cu o durata de doar 30 de minute, care este potrivit pentru o cantitate mai redusa de rufe care sunt putin murdare.

Aceasta masina de spalat utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Whirpool precum Wave motion care utilizeaza miscari personalizate in functie de fiecare tip de tesatura, Fresh Care prin care rufele isi mentin mirosul proaspat chiar daca nu sunt scoase imediat dupa finalizarea programului sau Clean+ care indeparteaza rapid petele cu un consum mai redus de energie. In plus, motorul sense inverter beneficiaza de o garantie extinsa de 10 ani oferita de producator.

Puncte tari

  • Design modern
  • Display digital si butoane cu touch
  • Consum energetica foarte redus
  • Nivel rezonabil al zgomotului de spalare
  • Viteza mare de centrifugare
  • Programe variate
  • 10 ani garantie la motor

Puncte slabe

  • Zgomot de centrifugare destul de ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.