duminică, iunie 23, 2024
AcasăElectrocasnicePrezentare si pret masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19

Prezentare si pret masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Vase Incorporabila Whirlpool WIE 2B19

Aparatele electrocasnice incorporabile permit pastrarea unei design elegant si uniform in bucatariile cu amenajari moderne si minimaliste. Mobilierul in care se incorporeaza aceste aparate electrocasnice este de obicei facut la comanda, in functie de dimensiunile acestora. Daca oferta frigiderelor sau combinelor frigorifice incorporabile nu este foarte variata, pentru plite, cuptoare si masini de spalat vase aveti o gama variata de modele atat in ceea ce priveste dimensiunile si capacitatea cat si specificatiile tehnice. In continuare va vom prezenta o masina de spalat vase incorporabila cu reviewuri bune de la clientii care au achizitionat-o.

Whirlpool WIE 2B19 este o masina de spalat vase incorporabila cu un design simplu de culoare alba si un panou de control in partea superioara a usii. Acest model are dimensiuni de 55.5 x 59.5 x 82 cm si o capacitate de incarcare de 13 seturi de vase, necesitand un spatiu pentru incorporare cu dimensiuni de 56 x 60 x 82 cm. Masina are doua cosuri la interior din care cel superior poate fi inlaturat, pentru a putea spala si vase sau oale cu dimensiuni mai mari.

Whirlpool WIE 2B19 prezentare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Vase Incorporabila Whirlpool WIE 2B19

Whirlpool WIE 2B19 are un consum energetic anual de 295 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, cosnumul pentru un program standard de spalare fiind de 1.34 kWh si 11 litri de apa. Eficienta la spalare si uscare sunt incadrate in clasa A care este cea mai buna, acest model putand sa fie alimentat si cu apa calda cu o temperatura maxima de 60 de grade Celsius. Nivelul zgomotului de  49 dB este destul de redus insa acest va fi amortizat si de mobilierul in care este incorporata masina.

Panoul de control electronic este format dintr-un buton pentru pornire/oprire, unul pentru selectarea programului de spalare sau al optiunii de incarcare la jumatate si mai multe leduri luminoase care confirma optiunile alese dar si necesitatea adaugarii de sare sau lichid de limpezire. Masina dispune de 6 programe de spalare precum normal, intensiv, rapid sau eco care au un timp si o temperatura de spalare stabilite in functie de nivelul de murdarie al vaselor. Una dintre cele mai utile optiuni ale acestui model este cea de incarcare la jumatate care permite spalarea unei cantitati mai mici de vase cu ajustarea automata a consumului de energie si apa.

Puncte tari

  • Panou de control cu meniu simplu
  • 6 programe de spalare
  • Alimentare cu apa calda
  • Capacitate de 13 seturi
  • Cosuri ajustabile
  • Nivel rezonabil al zgomotului
  • Raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

  • Eficienta energetica nu este cea mai buna

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Masina De Spalat Vase Incorporabila Whirlpool WIE 2B19

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Whirlpool WIE 2B19 este o masina de spalat vase incorporabila cu o capacitate buna de incarcare si programe eficiente de spalare. Optiunea de incarcare la jumatate, meniul simplu si raportul excelent calitate/pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat vase produsa de Whirlpool.Prezentare si pret masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19