Redragon LavaWolf Black

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Redragon LavaWolf Black

Sistemele de iluminare pentru perifericele de gaming au devenit o caracteristica importanta a acestora, foarte multi gameri luand in considerare si designul atunci cand fac o achizitie noua. Daca la inceput iluminarea unui mouse era facuta doar pe logo sau rotita de scroll, in ultima perioada au aparut mouse-uri cu iluminare pe anumite modele sau desene tribale care contribuie la crearea unui aspect modern. In plus, producatorii pun la dispozitie si programe de personalizare a acestor sisteme de iluminare RGB atat in ceea ce priveste paleta de culori cat si intensitatea sau efectele iluminarii. In continuare va prezentam un mouse cu un sistem de iluminare interesant produs de Redragon.

Redragon LavaWolf Black este un mouse de gaming de culoare neagra cu insertii rosii si un sistem de iluminare pe desenul care acopera toata partea superioara a acestuia. Mouse-ul are o forma ergonomica, oferind o utilizare confortabila atat pentru cei care utilizeaza palm grip cat si pentru cei care folosesc claw grip. Mouse-ul este acoperit cu un plastic mat pe care mana nu transpira si pe care nu se cunosc amprentele sau zgarierurile.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Redragon LavaWolf Black

 

Acest model produs de Redragon are dimensiuni de 117 x 63 x 37 mm si o greutate de 130 g, astfel ca necesita o perioada de adaptare pentru persoanele obisnuite cu un mouse mai usor. Cablul are o lungime standard si este imbracat in material textil cu aceeasi combinatie de culori rosu negru. Senzorul optic are o sensibilitate ajustabila in patru trepte cu valoare maxima de 3500 DPI si un pooling rate cu valori cuprinse intre 125 si 1000 Hz.

Sistemul de iluminare RGB este unul deosebit, utilizand atat logo-ul si butoanele laterale cat si desenul care acopera mouse-ul. Personalizarea iluminarii se poate face prin intermediul software-ul dedicat care are un meniu intuitiv. Mouse-ul are sapte butoane care se pot programa prin intermediul aceluiasi software, de unde veti putea selecta si unul din cele cinci moduri de iluminare disponibile.

Redragon LavaWolf Black are doua picioruse de teflon care asigura o alunecare usoara atat pe un pad dur cat si pe unul mai moale, oferind si un control excelent pentru miscarile rapide necesare in jocuri. Butoanele principale au switch-uri produse de Omron si sunt garantate la 5 milioane de clickuri, o valoare buna dar destul de mica in comparatie cu cea oferita de alte mouse-uri high-end.

Puncte forte

  • Design unic
  • Forma ergonomica
  • 7 butoane programabile
  • Sistem de iluminare RGB cu 5 moduri de iluminare
  • Software dedicat
  • Alunecare usoara
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Clickurile principale si rotita de scroll sunt putin cam galagioase

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Redragon LavaWolf Black

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.