Redragon Kunlun M

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Redragon Kunlun M

Desi majoritatea mouse-urilor de gaming au evoluat putand sa ofere performante excelente pe diferite tipuri de suprafete, daca va doriti sa fiti cu adevarat competitiv veti avea in continuare nevoie de un pad de gaming. Pentru o experitenta desavarsita puteti alege chiar un pad pentru tastatura si mouse care va ocupa o mare parte din birou. Un astfel de pad va va oferi un confort ridicat pentru ambele maini dar si un decor interesant pentru birou sau masa. Va vom prezenta asadar in continuare un astfel de pad de mari dimensiuni de la un producator foarte apreciat de gameri si anume Redragon.

Redragon Kunlun M este un pad de gaming de gaming de mari dimensiuni cu un design de culoare neagra. Pe ambele lateralele ale padului este trecut foarte discret numele producatorului, in timp ce in partea centrala se poate observa un dragon, care este logoul companiei americane. Acest pad se gaseste in doua variante de dimensiuni, modelul despre care discutam fiind cel mai mic dintre acestea.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Redragon Kunlun M

 

Pad-ul are dimensiuni de 700 x 350 mm astfel ca va ocupa cea mai mare parte a biroului sau mesei de lucru, iar grosimea este de 3 mm, suficient pentru a asigura o utilizare confortabila pentru ambele maini. Marginile pad-ului sunt surfilate, asigurand astfel o mai buna rezistenta impotriva uzurii zilnice. Culoarea neagra a cusaturilor este foarte dicreta, contribuind la designul elegant al acestui pad.

Redragon Kunlun M este facut din materiale de calitate superioara precum cauciuc natural sau suprafata textila extrem de fina. Cauciucul natural ofera o flexibilitate excelenta dar si o aderenta foarte buna, putand sa fie folosit pe diferite tipuri de birouri sau mese. Suprafata exterioara este acoperita de o tesatura multi strat care reflecta lumina oferind astfel o precizie ridicata atat mouse-urilor optice cat si cele laser. Alunecarea si controlul mouse-ului sunt excelente, chiar si pentru modelele care nu au picioruse din teflon.

In plus, suprafata textila este impermeabila astfel ca nu se va deteriora nici daca varsati diverse lichide precum apa, cafea sau suc. Impermeabilitatea va ajuta si la curatarea facila a padului, indiferent ca este vorba de praf, scame sau firmituri.

Puncte tari

  • Dimensiuni generoase
  • Materiale de calitate
  • Design elegant
  • Margini cusute
  • Suprafata impermeabila
  • Aderenta excelenta

Puncte slabe

  • Dureaza destul de mult timp pana se indreapta

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Redragon Kunlun M

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.