Horizon 24HL5309F

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Horizon 24HL5309F

Chiar daca televizoarele cu diagonala mare si tehnologii smart au mare cautare, intotdeauna va exista o cerere si pentru televizoarele cu meniuri simple si diagonale mai mici. Aceste televizoare sunt ideale pentru spatiile mici precum bucatarii sau birouri dar pot fi achizitionate si pentru camerele din pensiuni si hoteluri. In plus persoanele mai in varsta si care au venituri mici se vor multumi cu un televizor mai ieftin, cu un meniu in limba romana si o telecomanda simpla. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor cu diagonala de 61 cm si un pret ce nu depaseste 500 de lei.

Horizon 24HL5309F este un televizor cu design simplist cu rama de culoare neagra si un picior dreptunghiular cu finisaje lucioase. Acest televizor este din gama 2017 si poate fi montat cu usurinta pe peretele din bucatarie sau dormitor cu ajutorul unui suport care este compatibil cu standardul VESA 100 x 100. Dimensiunile cu stand sunt de 557 x 135 x 341 mm, iar greutatea este de doar 3.4 Kg astfel ca il veti putea muta usor daca este cazul.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 24HL5309F

 

Diagonala televizorului este de 61 cm iar rezolutia de 1920 x 1080 pixeli ofera imagini clare datorita ratei bune de refresh si a standardului Clear Montion Egine. Din pacate sunetul nu are aceasi calitate, cele doua boxe de 3 W neputand sa faca fata atunci cand zgomotul de fundal este mai ridicat.

Horizon 24HL5309F ofera posibilitati bune de conectare avand cate un port HDMI si USB dar si o o intrare PC sau una Scart. In plus, acest model are un slot pentru cardurile CI astfel ca nu veti mai avea nevoie de un decodor pentru a vizualiza programele digitale. Televizorul are si functie de monitor fiind ideal pentru jocurile de pe console pentru copii mici care nu au foarte multe detalii.

Desi nu este un televizor smart, acest model are un media player propriu cu ajutorul caruia veti putea sa vedeti filme sau sa ascultati muzica de pe medii de stocare externe precum stick-uuri USB. Telecomanda este destul de mare insa nu are foarte multe butoane, fiind usor de utilizat chiar si de catre persoanele mai in varsta. Consumul de energie este unul redus, astfel ca veti putea asculta muzica dimineata sau atunci cand gatiti fara ca facturile la energie sa inregistreze o crestere semnificativa.

Puncte tari

  • Imagine buna
  • Player multimedia
  • Meniu intuitiv in limba romana
  • Posibilitati multiple de conectare
  • Raport foarte bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Calitatea destul de slaba a sunetului
  • Telecomanda este putin cam mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 24HL5309F

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.