Horizon 24HL7110H

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 32HL7301H

Piata televizoarelor este una din cele mai dinamice, producatorii lansand modele noi din ce in ce mai performante in fiecare an. Acest lucru se datoreaza evolutiei rapide a tehnologiei care ofera solutii avansate de procesare a imaginii si a sunetului. De acest lucru profita si producatorii mai putin cunoscuti care au in oferte diferite modele de televizoare cu un raport excelent intre calitate si pret. Daca aveti un buget redus dar va doriti totusi un televizor cu diagonala de 81 cm, cea mai buna alegere vor fi televizoarele din oferta producatorilor autohtoni Horizon sau Starlight. In continuare va vom prezenta un astfel de televizor din gama 2017 produs de Horizon.

Horizon 32HL7301H este un televizor non smart cu design elegant de culoare alba care se va putea incadra cu usurinta intr-un living room cu decor modern sa minimalist. Rama ingusta si cele doua picioare de sustinere arcuite completeaza designul modern, insa televizorul poate fi montat si pe perete, fiind compatibil cu standardul VESA 200 x 100 mm.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 32HL7301H

 

Rezolutia televizorului de 1366 x 768 pixeli este destul de mica daca luam in considerare diagonala de 81 de centimetri, insa imaginea este procesata cu ajutorul motorului Clear Motion Engine care ofera imagini clare si cursive. Sistemul sonor este unul stereo, cele doua boxe  de 6W oferind o experienta buna de vizualizare cu ajutorul tehnologiilor  DTS TruSurround si Dolby Digital Plus.

Televizorul are un slot pentru cardul CI in cazul in care doriti sa renuntati la mediaboxul oferit de furnizorul de cabul si posibilitati de conectare a mediilor externe printr-u port HDMI si unul USB. Veti putea astfel sa urmariti serialele preferate sau fileme si emisiunile noi de pe un stick USB cu ajutorul media player-ului integrat.

Horizon 32HL7301H are un consum redus atat in timpul functionarii – 31 W cat si in stand-by – 0.5 W avand si o optiune Eco care va oferi un consum si mai scazut. Meniul televizorului poate fi setat si in limba romana iar telecomanda este destul de mare pentru a oferi o utilizare facila  fara sa fiti nevoiri sa o indreptati spre televizor.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Consum redus
  • Meniu intuitiv
  • Unghiuri bune de vizibilitate
  • Garantie de 3 ani
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Plasticul ramei nu este de calitate

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Horizon 32HL7301H

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.