Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor Smart Android LED Star-Light 43DM7500

Televizoarele 4K au de 4 ori mai multi pixeli fata de cele cu rezolutie Full HD, oferind imagini de o calitatea superioara, cu un contrast foarte bun atat in secventele mai intunecate cat si in cele luminoase. Daca pana anul trecut televizoarele 4K aveau preturi foarte mari, acum exista si modele de televizoare cu rezolutie de 3840 x 2160 pixeli care pot fi achizitionate cu un buget mai redus. Un astfel de televizor este si cel produs de Star-Light ale carui specificatii vi le vom prezenta in cele ce urmeaza.

Star-Light 43DM7500 este un smart TV din gama 2018 cu un desing modern cu rama ingusta de culoare neagra. Cele doua suporturi cromate au o forma interesanta care contribuie la designul elegant al televizorului, dar asigura si o buna stabilitate chiar si pe comodele mai inguste. Daca preferati sa montati televizorul pe un perete din livingroom sau dormitor, atunci va trebui sa folositi un suport compatibil cu standardul VESA 200 x 200 mm. Televizorul are dimensiuni cu stand de 968 x 560 x 72 mm, fiind potrivit pentru camerele in care distanta dintre privitor si ecran este de aproximativ 3 metri.

Star-Light 43DM7500 review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor Smart Android LED Star-Light 43DM7500

Star-Light 43DM7500 are un display cu diagonala de 109 cm si rezolutie 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) care reda imagini de buna calitate, in culori naturale si cu un contrast bun. Unghiurile de vizibilitate de 178/178 permit vizualizarea buna chiar daca nu sunteti in fata televizorului iar timpul de raspuns de 8.5 ms contribuie la cursivitatea imaginilor. Sunetul oferit de cele doua boxe de 8W nu se ridica la nivelul imaginilor, insa nu are distorisiuni chiar si la valori mai mari ale volumului.

Sistemul de operare ofera un acces destul de dificil la functiile smart, care permit vizualizarea de filme, seriale si videoclipuri de pe platforme de streaming online precum Netflix, HBO GO sau YouTube. Pe partea de conectivitate exista pe langa reteaua wi-fi, 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, o intrare component si una Scart. In plus, aveti la dispozitie si un slot pentru cardul CI+ care poate inlocui mediaboxul furnizorului de cablu.

Player-ul multimedia integrat permite vizualizarea de filme si fotografii de pe medii de stocare externe precum USB-uri sau hard disk-uri iar functia monitor ofera optiunea de conectarea a consolelor de jocuri sau a unui laptop. Meniul de control este intuitiv si usor de configurat insa navigarea intre posturi, meniuri si functii smart se face destul de greu, existand adesea mici laguri.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Rezolutie 4K Ultra HD
  • Imagini clare in culori realiste
  • Unghi de vizibilitate 178/178
  • Functii smart
  • Optiuni bune de conectivitate
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Plasticul ramei nu este de cea mai buna calitate

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor Smart Android LED Star-Light 43DM7500

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.