Horizon 43HL8510U

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Horizon 43HL8510U

Achizitia unui televizor smart nu presupune neaparat o investitie foarte importanta. Chiar daca va doriti ca televizorul sa aiba o diagonala mai mare, daca veti alege un model al unui brand mai putin cunoscut, pretul nu va fi unul exagerat. Brandul Horizon produce televizoare de calitate la un pret rezonabil, iar in continuare va vom prezenta un model elegant din gama 2017.

Horizon 43HL8510U este un smart TV cu un design extrem de elegant cu o rama neagra foarte subtire si laterale argintii. Standul este format din doua picioare argintii arcuite care contribuie la designul modern al televizorului. Acest model poate fi montat si pe perete, fiind compatibil cu suporturile de standard VESA 200 x 200.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Horizon 43HL8510U

Diagonala televizorului este de 109 cm si suporta o rezolutie 4K Ultra HD de a carei calitate veti ramane impresionati. Culorile, detaliile si profunzimea sunt excelente iar standardul Clear Motion Engine ofera o buna cursivitate imaginilor in miscare.

Sunetul stereo este unul bun, cele doua boxe de 10 W asigurand o experienta buna de vizionare atat pentru filme cat si pentru competitii sportive. Standardele Dolby Digital Plus si DTS TruSurround HD contribuie la crearea unei ambiante sonore excelente, fara ca sunetul sa aiba distorsiuni chiar si la un nivel ridicat al volumului.

Pentru a accesa functiile smart, aveti la dispozitie platforma HOS 2.0 prin intermediul careia va veti putea concecta la diferite platforme online precum Netflix sau YouTube. Meniul este destul de simplu, navigarea intre aplicatii facandu-se cu usurinta, insa telecomanda are butoanele foarte apropiate, fiind astfel mai greu de folosit.

Televizorul poate fi folosit si ca monitor, fiind insa mai potrivit pentru jocurile cu mai putine detalii sau cele din anii precedenti. Pentru vizionarea filmelor de pe medii externe precum USB sau hard disk, aveti la dispozitie un media player cu meniu intuitiv.

In ceea ce priveste conectivitatea, Horizon 43HL8510U beneficiaza pe langa conexiunea Wi-Fi de 2 porturi HDMI si unul USB. Veti putea sa utilizati si un card CI+ eliminand astfel telecomada suplimentara de la decodorul furnizorului de cablu.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Rezolutie 4K Ultra HD
  • Imagine clara
  • Sunet bun
  • Functii smart
  • Raport foarte bun calitate/pret

Puncte slabe

  • telecomanda este destul de greu de folosit
  • aplicati HBO Go nu este disponibila

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Horizon 43HL8510U

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.