Toshiba 43U5663DG

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Toshiba 43U5663DG

Televizoarele smart ofera optiunea de conectare la internet prin Wi-Fi pentru a putea urmari mai usor diferite tipuri de continut video de pe platforme online gratuite sau cu plata. Acest tip de televizoare incep sa se impuna pe piata, urmand ca in urmatorii ani sa le inlocuiasca definitiv pe cele care nu dispun de aceste optiuni. Pentru a va putea bucura de funtiile smart oferite de un astfel de televizor, acesta va trebui sa aiba un sistem de operare intuitiv si o telecomanda care sa ofere un acces facil atat la jocuri si aplicatii de social media cat si la platfome precum YouTube sau Netflix. In cele ce urmeaza va vom prezenta un televizor smart din gama 2017 care este produs de compania japoneza Toshiba.

Toshiba 43U5663DG este un smart TV cu o rama ultra subtire si doua suporturi arcuite oblice de culoare neagra. Designul minimalist permite incadrarea facila a acestui televizor intr-un living cu diferite stiluri de amenajare, existand si optiunea de montare pe perete cu ajutorul unui suport care este compatibil cu standrdul VESA 200 x 200 mm. Acest model are dimensiuni de 99 x 974 x 572 mm si este potrivit pentru camerele mai mari cu o distanta rezonabila intre pat sau canapea si televizor.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Toshiba 43U5663DG

Diagonala televizorului are 109 cm iar rezolutia Ultra HD este de 3840 x 2160 pixeli, astfel ca imaginile sunt clare, iar contrastul este unul bun. Pentru obtinerea unor imagini de calitate si a unor culori naturale, acest model foloseste cateva tehnologii inteligente precum Comb Filter 2D/3D sau Digital Noise Reduction care reduc zgomotul video si imbunatatesc cursivitatea imaginilor in miscare.

Sistemul de sunet stereo cu doua boxe de 2 x 10 W ofera un sunet bun, insa pentru a va putea bucura de o experienta de vizualizare apropiata de cea de la cinematograf veti avea nevoie de un soundbar de ultima generatie. Optiunile de conectivitate sunt excelente si includ pe langa conexiunea Wi-Fi integrata si 4 porturi HDMI sau 3 porturi USB. In plus, televizorul beneficiaza de un slot pentru cardul CI si de un player multimedia integrat care va permite sa vizualizati filme si fotografii de pe diferite medii de stocare externe.

Sistemul de operare are o interfata mai putin prietenoasa, insa functiile smart permit conectarea facila atat la aplicatiile de social media sau streaming cat si la browserul de internet sau la aplicatiile de chat precum Facebook Messenger.

Puncte tari

  • Design elegant cu rama subtire
  • Imagine de calitate in culori naturale
  • Sunet stereo bun
  • Optiuni bune de conectivitate
  • Functii smart
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Sistemul de operare are o interfata rudimentara

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Smart Toshiba 43U5663DG

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.