Toshiba 49U6663DG

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Toshiba 49U6663DG

Un living spatios si cu un design elegant merita sa aiba o zona de relaxare cu un televizor de mari dimensiuni, unde veti putea sa urmariti competitiile sportive sau serialele si emisiunile preferate alaturi de familie sau prieteni. Pana nu demult pretul unui televizor cu o diagonala mare era destul de ridicat insa in aceasta perioada aveti multe optiuni intr-un buget mai mic de 2000 de lei.  Aceste televizoare beneficiaza si de tehnologiile smart putand fi conectate cu usurinta la laptopuri si console sau la diferite platforme online. In continuare va vom prezenta un televizor smart cu diagonala de 124 cm produs de Toshiba.

Toshiba 49U6663DG este un smart TV din gama 2017 cu design elegant cu linii drepte si o rama argintie foarte ingusta. Suportul de sustinere format din cele doua picioare arcuite are aceleasi finisaje argintii, televizorul putand fi integrat cu usurinta intr-un living cu decor modern sau minimalist. In cazul in care nu doriti sa il puneti pe mobilier, televizorul poate fi prins cu usurinta pe perete fiind compatibil cu standardul VESA 200 x 200.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Toshiba 49U6663DG

 

Televizorul are o diagonala de 124 cm si o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, care este standard pentru televizoarele Ultra HD 4K. Calitatea imaginii este impecabila, cu detalii clare si culori naturale de care va puteti bucura chiar si dintr-un unghi lateral.

Sunetul stereo este asigurat de cele doua boxe de 10 W care folosesc tehnologia DTS TruSurround DTS. Veti avea parte astfel de un sunet clar si fara distorsiuni insa pentru o experienta completa de vizionare veti avea nevoie de un sistem audio performant.

In ceea ce priveste conectivitatea, Toshiba 49U6663DG are o conexiune de tip WLAN dar si 4 porturi HDMI si un port USB. Televizorul poate fi folosit si ca monitor pentru consolele de gaming dar are si un media player propriu pe care il puteti folosi pentru a vedea filme sau seriale de pe medii de stocare externe. In plus, veti putea inregistra direct pe sitck-ul USB filmele sau emisiunile preferate.

Platforma Toshiba Smart Portal are un meniu intuitiv astfel ca veti putea naviga cu usurinta intre aplicatiile de social media, browserul de internet sau platformele online precum Netflix, YouTube.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Sunet bun
  • Meniu intuitiv
  • Raport foarte bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Un singur port USB

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Televizor LED Toshiba 49U6663DG

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.