mouse pentru jocuri

Noul mouse de gaming Razer Abyssus V2 are rolul de a ne oferi o sesiune de gaming linistita, fara ”surle si trambite”, folosind un mouse cu performante decente la un pret rezonabil.

Designul produsului este reusit, iar forma ergonomica si materialele de calitate ne ofera o manevrare usoara, iar mana se poate odihni chiar daca suntem in mijlocul unor batalii de proportii epice.

Mouse-ul Razer Abyssus v2 poate fi folosit cu usurinta si de ambidextri, se manevreaza usor atat cu mana dreapta, cat si cu cea stanga.

Partile laterale sunt din cauciuc texturat, iar acest material impiedica mana sa alunece si ne ofera o prindere sigura a produsului.

Senzorul optic de ultima generatie are o rezolutie de 5000 DPI si ofera o miscare precisa, indiferent de manevrele utilizate in timpul jocului. Razer Abyssus v2 va comunica cu calculatorul la o viteza de 1000 Hz, ofera o acceleratie de 30G si o viteza maxima de urmarire de 100 inch pe secunda.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Mouse Gaming Razer Abyssus v2

razer abyssus v2

Exista chiar si un buton dedicat reglarii sensibilitatii senzorului DPI in cinci etape, personalizate pentru fiecare utilizator.

Produsul poate fi calibrat in functie de mouse pad-ul Razer detinut de utilizator.

In total mouse-ul are 5 butoane ce pot fi programate cu ajutorul soft-ului special Razer Synapse si sunt garantate pentru 20 de milioane de apasari.

Butoanele principale au un design deosebit, iar materialul are o textura speciala ce impiedica alunecarea degetelor.

Produsul are o lumina de fundal in trei culori, vizibila atat in cazul rotitei cat si pentru logo-ul producatorului. Utilizatorul poate opta pentru a folosi o singura lumina, sau un ”ciclu” format din doua sau toate cele trei culori folosite la iluminare (verde, albastru si albastru deschis).

Cablul de conectare este destul de subtire si nu este impletit ca in cazul altor produse, ceea ce face produsul foarte sensibil.

Produsul vine ambalat intr-o cutie neagra, acolo unde pe partea frontala ne este prezentat produsul iar pe partea din spate sunt prezentate o parte din caracteristicile tehnice.

Puncte forte:

  • Design ergonomic;
  • Dimensiuni potrivite pentru o prindere sigura;
  • Poate fi folosit cu rezultate bune pentru foarte multe jocuri;

Puncte slabe:

  • Rezolutie mica;
  • Lipsa butoanelor de control laterale;
  • La o folosire indelungata palma incepe sa transpire;

Mouse-ul Razer Abyssus v2 este recomandat pentru cei ce doresc un produs entry level, obtinut la un pret foarte mic.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Mouse Gaming Razer Abyssus v2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.