duminică, iunie 23, 2024
AcasăCalculatoareMouse Pentru Gaming Razer Deathadder Elite

Mouse Pentru Gaming Razer Deathadder Elite

Lumea perifericelor de gaming este foarta bogata in oferte: foarte multe branduri ce ofera foarte multe modele, noutatile apar intr-un ritm alert, iar unui gamer ii este foarte greu sa ia o decizie in tot acest amalgam.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Mouse Gaming Razer Deathadder Elite

Iar ca lucrurile sa fie intortocheate pana la capat, caracteristicile tehnice cum ar fi senzorul DPI, cel de precizie sau distanta de ridicare nu reusesc intotdeauna sa transmita intotdeauna performantele unui mouse.

Noul mouse de gaming Razer DeathAdder Elite este un mouse optic ce are o rezolutie maxima de 16.000 DPI, o precizie a rezolutiei de 99.4 %, 7 butoane programabile si o viteza de urmarire de 450 inch pe secunda.

Firma producatoare este cunoscuta pentru conservatorismul de care a dat dovada in timp, iar fanii modelelor anterioare vor observa ca designul produsului nu s-a schimbat prea mult fata de vechile modele.

Produsul ramane dedicat dreptacilor, este iluminat si este dotat cu o pereche de butoane pe partea stanga, iar singura imbunatatire vizibila sunt cele doua butoane amplasate in spatele rotitei ce au rolul de a controla mai bine sensibilitatea.

Acestea se alatura celor cinci butoane principale si sunt garantate de producator pentru a rezista la peste 50 de milioane de click-uri.

Iluminarea mouse-lui Razer Deathadder Elite se poate observa lesne, culoarea albastra iesind in evidenta, chiar daca nu sunt iluminate decat rotita de control si logo-ul producatorului.

Setarile de iluminare pot fi personalizate prin intermediul unui soft special: Razer Synapse, ce ajuta utilizatorul sa regleze (in afara iluminarii) si profilurile, sa programeze butoanele, sa seteze sensibilitatea, etc.

Butoanele din partea stanga au o sensibilitate buna si o viteza de raspuns satisfacatoare, iar designul este realizat pentru a se potrivi cu marginea interioara a degetului mare.

Dimensiunea lor este generoasa si le face usor de actionat, fara sa existe riscul ca degetele sa se ciocneasca accidental in timpul jocurilor.

Butoanele din spatele rotitei sunt dedicate ajustarii rapide a sensibilitatii, pentru a schimba armele, unghiurile camerei din joc sau pentru alte setari.

Sub fiecare buton se afla un comutator mecanic Omrom ce ofera o sensibilitate buna, o viteza de raspuns rezonabila, iar timpul necesar pentru revenirea la normal a butonului apasat (debounce rate) este foarte scazut.

La un mouse de gaming cel mai repede se strica butoanele, asa ca cei de la Omron au dotat comutatoarele cu noi piese suplimentare construite din aliaj, pentru a rezista la o utilizare indelungata.

Sensibilitatea senzorului satisface toate gusturile si se poate seta intre 100 si 12000 DPI.

Greutatea sa este de numai 105 de grame, iar dimensiunile sunt 127 x 70 x 44 mm.

Puncte forte:

  • Compact;

  • Senzor excelent;

  • Confortabil si precis;

  • Click-urile se fac foarte usor;

  • Fiabilitate mare;

Puncte slabe:

  • Pret ridicat pentru upgrade-uri;

Mouse-ul de Gaming Razer Deathadder Elite este recomandat jucatorilor ce doresc performante peste medie la un pret decent.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Mouse Gaming Razer Deathadder Elite

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Mouse-ul de Gaming Razer Death este recomandat jucatorilor ce doresc performante peste medie la un pret decent.Mouse Pentru Gaming Razer Deathadder Elite